29 / 04 / 2024

gediz nehri ıslah çalışması

gediz nehri ıslah çalışması

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Gediz nehrinde başlattığı ıslah çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gediz Nehri'nde 400 bin dekar arazide taşkın önlemi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Gediz nehrinde başlattığı ıslah çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kütahya Gediz'deki bağlantı yolu tamamlandı!

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz Beldesi'nin Akçaalan Mahallesi ile Emet İlçesi arasındaki bağlantı yolunun yapımına başlandı.

Ardahan Kura Nehri Köprüsü'nün onarımında sona gelindi!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Kura Nehri üzerindeki 110 yıllık tarihi 3 ayaklı çelik köprünün onarımında sona gelindiğini açıkladı.

TOKİ Kütahya Gediz'e 353 konut inşa edecek!

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, "TOKİ ile konutların inşa edileceği arsaların tapu devri gerçekleşmiştir. İlçemizde 4.Etap 353 konut gerçekleştiriliyor" dedi.

TOKİ Gediz 4. Etap ihalesi yapıldı!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, belediye ve TOKİ işbirliğiyle Salur ve Ergenekon mahallerinde yapılacak olan 353 konutluk dördürcü etabın ihalesi tamamlandı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap'ın ihalesi gerçekleşti!

Kütahya Gediz Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Salur ve Ergenekon mahallerinde yapımı gerçekleştirilecek olan ve 07 Mart 2016 tarihinde hak sahibinin belirlendiği 4. Etap Konutların ihalesi gerçekleşti.

Ergene Nehri 4 milyar maliyetle kurtarılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Ergene Nehri 4 milyar maliyetle kurtarılacak. Planlı bir döneme geçtik ve artık herkes istediği yere organize sanayi bölgesi kuramıyor.'' dedi.

TOKİ Kütahya Gediz’de 357 konut inşa edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya’nın Gediz ilçesinde inşa edeceği 357 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ergene Nehri mecliste konu oldu!

Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ergene Nehri'ndeki kirliliğe ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Gediz Nehri sorunu mecliste!

Gediz Nehri sorunu meclise taşındı. Gediz Nehri'nin kirlenmesinin sebeplerinin araştırılarak Gediz Nehri'nin kirlilikten kurtarılması amacıyla 21 milletvekili Meclis araştırması açılmasını talep etti..

TOKİ Kütahya Gediz 4.Etap 357 adet konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

TOKİ Kütahya İli Gediz İlçesi 4.Etap 357 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 31 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Asi Nehri Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin aşlattığı çalışmalar kapsamında, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin Defne İlçesi Balıklıdere Mahallesi’nde, Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayan köprü yapımında sona yaklaşıldı.

gediz nehri ıslah çalışması Haberi

gediz nehri ıslah çalışması

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Gediz nehrinde başlattığı ıslah çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. DSİ tarafından geçen yıl ağustos ayında başlayan makineli ıslah çalışmasında bugün itibariyle işin yüzde 88'lik bölümü tamamlandı. 16 bin 650 metre boyunda nehrin iki tarafında toplam 4 milyon 300 bin metreküp olarak planlanan kazı çalışmasında geriye 3 bin 700 metrelik bir alan kaldı. 26 iş makinesi ve 54 personelle yürütülen ıslah çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 5 milyon 903 bin metreküp kazı gerçekleştirildi. Kısa zamanda tamamlanacak olan ıslah çalışması sonucunda Gediz Nehri'nin İzmir kıyısında bulunan 400 bin dekar zirai arazi, olası taşkın zararlarından korunmuş olacak.


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ıslah çalışmalarına azami gayret gösterdiklerini belirterek, "Hem insanımızı hem...