28 / 04 / 2024

Gediz Ovası temizlik

Gediz Ovası temizlik

Zaman Gazetesi muhabiri Hasan Çilingir'in haberine göre; Gediz Ovası 2008 yılından bu yana temizlenmeye çalışılıyor. Faaliyete geçen arıtma tesisleri atıkların ovaya dökülmesini önlesede yeterli olmadığı belirtiliyor.

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Gediz Ovası sit alanı oldu mu?

Gediz Ovasının sit alanı olmasının Bakanlar Kurulu tarafından onaylanıp onaylanmadığına ve Gediz Ovasında Organize Sanayi Bölgesi tarafından yürütülen istimlak işlemleri mecliste konu oldu..

Gediz Nehri'nin temizlik çalışmalarıyla ilgili yol haritası belirlendi!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ‘Gediz Havzası Evsel ve Endüstriyel Kirlilik İzleme Programı Değerlendirme Çalıştayı’na katıldı. Belediyenin çevresel yatırımlarını ve Gediz Nehri’nin temizlenmesi yönündeki hassasiyetini anlattı.

Erdoğan Bektaş: Manisa sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyoruz!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 'Uluslararası kuruluşlarca onaylanmış marka değer Manisa, bereketli Gediz Ovasının önemli bir tarım merkezi olan Manisa, sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyor' dedi.

Mis Group, konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi hizmeti veriyor!

Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Çevre temizlik vergisi ödeme zamanı 2014!

İşyeri kullanıcılarının belediyeye giderek ödediği çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmetlerine karşılık olarak alınıyor. Peki vergi ne zaman ödenir? İşte çevre temizlik vergisi ödeme zamanı 2014...

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Yıldırım tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Yıldız, Niyazi Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Çevre temizlik vergisi ne zaman ödeniyor?

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Çevre temizlik çöp vergisini kaleme aldı. Çevre temizlik vergisinin, birinci taksiti emlak vergisinde olduğu gibi her yılın Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor...

Mamak'ta çevre temizlik vergisi ödemeleri için vezneler haftanın 7 günü açık!

Emlak ve işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2014 yılına ait 1. taksiti ödeme süresi 31 Mayıs Cumartesi günü sona eriyor. Mamak Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğüne bağlı vezneler 31 Mayıs tarihine kadar haftanın yedi günü çalışacak...

Çevre temizlik vergisi sorgulama 2014!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmetinden faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için alınıyor. Peki vergi borcu nasıl sorgulanır? İşte çevre temizlik vergisi sorgulama 2014...

Yesan Yapı İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yesan Yapı İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nursal Yeni tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Sarıyer, Çayırbaşı Bahçeköy Caddesi'nde kuruldu.

G4C İnşaat Mühendislik Danışmanlık ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G4C İnşaat Mühendislik Danışmanlık ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Çetin, Erdem Çelikbilek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Ataman Karina Sitesi'nde kuruldu.

Gediz Ovası temizlik Haberi

Gediz Ovası temizlik

Türkiye’nin önemli tarım alanlarından Gediz Havzası’nın temizlenmesi ile ilgili çalışmalar istenen neticeyi bir türlü vermiyor. Havzanın tamamını kapsayan bir eylem planı olmadığı için kirlilik en çok nehrin denize döküldüğü yer olan Menemen Ovası’nı etkiliyor.


Ege Bölgesi’nin en önemli tarım üretim alanı olan Gediz Havzası’nı besleyen Gediz Nehri’ndeki kirlilik önlenemiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geçen haziran ayında Gediz ve yan kollarında 16 noktada yapılan incelemelerde, nehir suyunun ‘çok kirli su’ kategorisinde bulunduğu belirlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise kirliliğin önlenmesi için üzerine düşeni yerine getirdiğini, diğer şehirlerde bulunan kuruluşların da işini yapması halinde kirliliğin sona ereceğini açıkladı.


Gediz Havzası’nın temizliğiyle ilgili ilk çalışmalar, 2000 ve 2001 yıllarında Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ‘Gediz Nehir Havzası Su Kaynakları Yönetimi ve Kirlilik Kontrolü”...