07 / 05 / 2024

Gediz üniversite hastanesi kurulacak

Gediz üniversite hastanesi kurulacak

Emekli öğretmen Hatice Bahriye Yağcı tarafından bağışlanan ve Türkiye tarihinde eğitime bir defada yapılan en büyük destek olarak kabul edilen 44 dönümlük arsada tıp fakültesi ve hastanesi olacak

Hastanelere personel alınıyor! Başvurular başladı

Üniversite hastanesinde çalışmak isteyenler için güzel bir duyuru paylaşıldı. Balıkesir Üniversite Hastanesi’ne sağlık personeli alımı yapılacak. Hastanede çalışmak isteyenler için 5 meslekte toplam da 16 sağlık memur alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

DEÜ Hastanesi sağlık çalışanları için kiralanan yurdu kabul etmedi mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Niğde'ye üniversite hastanesi kurulması mecliste!

Niğde'de üniversite hastanesi kurulmasına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

Altınbaş Holding, üniversite hastanesi için düğmeye bastı!

Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş, “Bir süredir planladığımız üniversite hastanesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Hastanemiz yaklaşık 300 yataklı olacak” dedi.

Balıkesir'e üniversite hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, bölgedeki hastane projelerinin 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

Florya VM Medical Park Hastanesi hizmete açıldı!

MLP Care Grubu, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi ile birlikte İstanbul'a üniversite hastanesi kazandırdı. İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, Florya’da hizmete açıldı.

Gediz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Gediz Devlet Hastanesi, yapımı tamamlanan yeni binada hizmet vermeye başladı.

İstinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı Merkezi açıldı!

istinye Üniversite Hastanesi Damar Sağlığı ve Yaşam Merkezi açıldı, merkez damar hastalıklarına erken tanı sağlayacak.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Kütahya Gediz Devlet Hastanesi açılışa hazır!

İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Gediz Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor. 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacağı bildirildi.

Gediz üniversite hastanesi kurulacak Haberi

Gediz üniversite hastanesi kurulacak



Gediz Üniversitesi, teknopark ve hastane kuruyor. İzmir Seyrek'te modern bir kampus kuran ve 36 ülkeden gelen öğrencileri ağırlayan Gediz Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Abdullah Kavuk, üniversite hakkında şunları söyledi:


Emekli öğretmen Hatice Bahriye Yağcı tarafından bağışlanan ve Türkiye tarihinde eğitime bir defada yapılan en büyük destek olarak kabul edilen 44 dönümlük arsada tıp fakültesi ve hastanesi olacak. Üniversitemizin yanı sıra İzmir ve ülkemiz için de büyük önem taşıyan ikinci kampusumuzun projesini önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. 


2009 yılında eğitime başlayan Gediz üniversitesi hakkında Abdullah Kavuk sözlerine şöyle devam etti:


Araştıran, buluşlara ve yeniliklere imza atan, kültürleri buluşturup kaynaştıran bir dünya üniversitesi hedefledik. Kesinlikle ticari bir üniversite değiliz.


Her bölümümüzün, alanında en iyi olma hedefini önümüze koyduk. Geçen yerleştirme döneminde tüm kontenjanlarımızı doldururken, taban puanlarımızda...