11 / 05 / 2024

Gedizkent Evleri temel

Gedizkent Evleri temel

Ege-Koop’un, İzmir’in Menemen ilçesini birinci sınıf kent konumuna taşıyacağı 190 dairelik Gedizkent Evleri’nin C bloğunun da temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya Turgutreis Evleri'nin temeli atıldı!

Konya'da Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. 

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Aymanas Evleri'nin temeli atılıyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Aymanas Evleri Konut Yapı Kooperatifinde 25 Temmuz çarşamba günü saat 10.30 da temel atma töreni yapılacak. 

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Larissa Göl Evleri'nin temeli 25 Mayıs'ta atılacak!

ERDN İnşaat tarafından hayata geçirilen Larissa Göl Evleri'nin temel atma töreni 25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek. Tören İzmir'de düzenlenecek.

Hasbahçe Kağıthane Evleri'nin temeli atıldı!

Hasbahçe Kağıthane Evleri'nde temel atma töreni 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirildi. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen projede lansman dönemine özel fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Kağıthane Hasbahçe Evleri'nde temel yarın atılacak!

Kağıthane'de hayata geçirilen Hasbahçe Kağıthane Evleri'nin temeli yarın atılacak. Proje 2 blok ve 119 daireden oluşuyor.

Hasbahçe Kağıthane Evleri'nin lansmanı 1 Nisan'da!

Hasbahçe Kağıthane Evleri projesinin lansman ve temel atma töreni 1 Nisan Cumartesi günü saat 12:00'da gerçekleşecek.

Kameroğlu İnşaat'tan Ihlamur Evleri projesi!

Kameroğlu İnşaa'ın inşa edilen Pelican Hill 2. Etap devam projesi 2014 yılı başında yeni bir anlayışla tasarlandı. Projedeki temel amaç, Pelican Hill’in bugünün ihtiyaçlarına uygun olan ideal ev hayalini Pelican Hill Ihlamur Evleri sakinlerine sumak.

Bursa Gold Life Evleri'nin temel atma töreni gerçekleşti!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat'ın ilk projesi olan "Gold Life Evleri'nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Gedizkent Evleri temel Haberi

Gedizkent Evleri temel

İzmir Menemen ilçesinde, 190 dairelik Gedizkent Evleri’nin C bloğu için temel atma töreni düzenlendi. Bahar şenliği organizasyonuyla gerçekleşen törende bir araya gelen ortaklar, tören öncesinde ise Kooperatif Başkanı Müjde Uygur’un ev sahipliğinde gerçekleşen mangal partisi ile Ege’nin lezzetlerini tatma fırsatı da buldu. Törende konuşan, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ekonomide ve dolayısıyla inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara değindi. Gedizkent Projesi için Vakıfbank’ın, Ege-Koop kefaletinde piyasa şartlarına göre en düşük faizden ve masrafsız konut kredisi kullandırdığının altını çizen Aslan, "İnşaat süresi olan ilk iki yıl boyunca kullanılan kredinin aylık ödemeleri yüzde 50 daha az olacak. İster yatırım amaçlı ister yaşamak için olsun vatandaşlara kira öder gibi birinci sınıf konut sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Açık söylüyorum, bu fiyatlarla Gedizkent’in sınırlı sayıda kalan...