03 / 05 / 2024

Gedizler Yapı kampanya takvimi

Gedizler Yapı kampanya takvimi

Gedizler Yapı'da KDV % 1 Gayrimenkul sektörüne Ev're projesiyle hızlı bir giriş yapan Gedizler Yapı, sene sonunda konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV kampanyası düzenliyor.

Yapıkredi'den kaçırılmayacak kampanya! 31 Aralık 2022 son tarih!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Yapıkredi'den şok bir açıklama geldi. Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Yapı Kredi bankası Aralık ayına özel kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Yapı Kredi yeni kampanyaları ile müşterilerin dikkatini çekiyor. İşte kampanya detayları!

Yapı Kredi'den emeklilerden sonra şimdi herkese özel kampanya! Tam 30 bin TL! Hemen bakın!

Yapı Kredi, emekli promosyonunda en çok adını duyuran bankalardan biri olurken, diğer müşterilerini de kaybetmemek için inanılmaz bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Teknik Yapı'dan döviz bozan kampanya!

Teknik Yapı, 2021 yılının ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Teknik Yapı'dan yeni kampanya 2019!

Teknik Yapı, süper kampanya kapsamında yüzde 30'la yüksek mevduat faizinden daha fazla indirim sağlarken yüzde 0,98'le piyasadaki konut kredi faizinden daha düşük oranda vade farkı uyguluyor...

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Kampanyaya göre yüzde 25 peşinde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Gedizler Yapı Evre 2'de 3+1'ler 590 bin TL'ye!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen Evre 2 projesinde daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor...

Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi!

Gedizler Yapı imzasıyla yükselen Evre-2 projesi Sancaktepe’de inşa ediliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi...

Gedizler Yapı Evre-2’de hemen teslim fırsatı!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe’de 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Evre-2’de hemen teslim fırsatı sunuluyor..

Gedizler Yapı kampanya takvimi Haberi

Gedizler Yapı kampanya takvimi

Her türlü gelir grubuna hitap eden kampanyada 4 farklı ödene seçeneği yer alıyor. 

Gedizler Yapı, markalı konut sektöründeki ilk projesi Ev're'de sene sonuna özel sunduğu kampanyasında yüzde 1 peşinatla yeni yılda herkesi ev sahibi yapıyor. Ev're'nin sene sonu kampanyası, düşük peşinat, düşük taksit oranlarıyla dikkat çekiyor. 


250 MİLYON LİRALIK YATIRIM 


Sancaktepe'de toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerinde yapılan ve yüzde 90'lık bölümü yeşil alana ayırılan Ev're konutları 250 milyon lira yatırımla gerçekleştiriliyor. 

İki etap halindeki projenin ilk etabının inşaatı hızla devam ediyor. Ev're Gedizler Sancaktepe projesinde fiyatlar ise 145 bin liradan başlıyor. Projede, Stüdyo daire tipleri 145 bin liradan satılıyor. Diğer daire seçenekleri ve en düşük fiyatları ise şöyle: "1+1 daire tipleri 205 bin, 2+1 daire 335 bin, 3+1 daire 493 bin, 4+1...