04 / 05 / 2024

Gedizler Yapı kampanyaları

Gedizler Yapı kampanyaları

Gedizler Yapı'da KDV % 1 Gayrimenkul sektörüne Ev're projesiyle hızlı bir giriş yapan Gedizler Yapı, sene sonunda konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV kampanyası düzenliyor.

Kampanyalara doymayan Carrefour Nisan'da da çılgın kampanyalar yapıyor! Xiaomi Poco C40'a yüzde 30 indirim var

Her dönem kampanyalarıyla gündeme gelen Carrefour, 2023'ün Nisan ayında da kampanyalarına devam ediyor. Xiaomi Poco C40 akıllı telefonlara  CarrefourSA Kart'a özel yüzde 30 inidirim yapıyor.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Gedizler Yapı Evre 2'de 3+1'ler 590 bin TL'ye!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen Evre 2 projesinde daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor...

Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi!

Gedizler Yapı imzasıyla yükselen Evre-2 projesi Sancaktepe’de inşa ediliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi...

Gedizler Yapı Evre-2’de hemen teslim fırsatı!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe’de 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Evre-2’de hemen teslim fırsatı sunuluyor..

Gedizler Evre-2’de hayat başladı!

Gedizler Yapı’nın İstanbul’daki 2. projesi olan Evre-2’de hayat başladı. Proje gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajlarıyla da dikkat çekiyor..

Gedizler Evre-2’de yaşam başladı!

Gedizler Yapı’nın İstanbul’daki 2. projesi olan EVRE-2'de yaşam başladı. Proje gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajları ile dikkat çekiyor..

Gedizler Yapı Evre-2’de hayat başladı!

Gedizler Yapı imzası ile 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde Sancaktepe’de hayata geçirilen Evre 2'de hayat başladı..

Gedizler Yapı Evre-2’de yaşam başladı!

Gedizler Yapı’nın İstanbul’daki 2. projesi EVRE-2'de yaşam başladı. Proje gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajları ile dikkati çekiyor..

Gedizler Evre 2'de 490 bin TL'ye!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen Gedizler Evre 2 projesinde fiyatlar 2+1'lerde 490 bin TL'den başlıyor. Toplamda  378 dairenin yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gedizler Evre 2'de yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor!

Sancaktepe’de Gedizler Yapı imzası ile yükselen Gedizler Evre 2'de yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Projede hemen tapu fırsatı da sunuluyor...

Gedizler Evre 2'de hemen tapu, hemen yaşam!

Gedizler Yapı imzası ile hayaya geçirilen Evre 2 projesi hemen tapu, hemen yaşam fırsatı sunuluyor. Proje, Sancaktepe’de Metro’ya sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor...

Gedizler Yapı kampanyaları Haberi

Gedizler Yapı kampanyaları

Her türlü gelir grubuna hitap eden kampanyada 4 farklı ödene seçeneği yer alıyor. 

Gedizler Yapı, markalı konut sektöründeki ilk projesi Ev're'de sene sonuna özel sunduğu kampanyasında yüzde 1 peşinatla yeni yılda herkesi ev sahibi yapıyor. Ev're'nin sene sonu kampanyası, düşük peşinat, düşük taksit oranlarıyla dikkat çekiyor. 


250 MİLYON LİRALIK YATIRIM 


Sancaktepe'de toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerinde yapılan ve yüzde 90'lık bölümü yeşil alana ayırılan Ev're konutları 250 milyon lira yatırımla gerçekleştiriliyor. 

İki etap halindeki projenin ilk etabının inşaatı hızla devam ediyor. Ev're Gedizler Sancaktepe projesinde fiyatlar ise 145 bin liradan başlıyor. Projede, Stüdyo daire tipleri 145 bin liradan satılıyor. Diğer daire seçenekleri ve en düşük fiyatları ise şöyle: "1+1 daire tipleri 205 bin, 2+1 daire 335 bin, 3+1 daire 493 bin, 4+1...