02 / 05 / 2024

GEKA hizmetleri

GEKA hizmetleri

2010 yılında Denizli, Aydın ve Muğla İllerinin kalkınması amacıyla kurulan Güney Ege Kalkınma Ajansı'na (GEKA) yeni ve modern bir bina yapılması için çalışma başlatıldığı açıklandı.

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hasan Ekmen, Bedrettin Anıl tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Waterland Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Waterland Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Sarı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedekli ile 20 Şubat'ta 1. Levent Plaza'da kuruldu

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Arif Murat Kökbudak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Köşk Apartmanı'nda kuruldu.

Tuğra Mühendislik Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Mühendislik Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkömeç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Boztepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Sinan Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Feneryolu, Bağdat Caddesi, Tüzün Apartmanı'nda kuruldu.

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Erdem Kaya, Merve Teksaytaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu.

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Emlak komisyonculuğu hizmetleri!

Emlak komisyonculuğu hizmetleri, Emlakçılık mecburi standart tebliğinde sıralanıyor. Burada yer alan bilgilere göre emlak hizmetlerinin, Emlak Meslek Odalarınca belirlenmiş ücret tarifesine veya teamül ücrete göre verilmesi gerekiyor...

Muğla Belediyesi akıllı durak projesi için Geka'dan hibe alacak!

Muğla Belediyesi'nin, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)'ndan destek hakkı kazandığı "akıllı durak" projesi için hibe sözleşmesi imzalandı. Proje, "Avrupa Bisiklet Rotaları EuroVelo Potansiyeli" adını taşıyor...

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Beşir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Macar Kardeşler Caddesi'nde kuruldu.

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Hakan Balçık, Hakan Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

GEKA hizmetleri Haberi

GEKA hizmetleri

Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi fuar binasında kafeterya için yapılan alanda eden Güney Ege faaliyetlerine kurulduğu Kalkınma Ajansı'na 2010 yılından itibaren de  bir bina yapılacak. 

500 metrekarelik kullanım alanında açık ofis sisteminin kullanıldığı mevcut hizmet binasında havalandırma, ısıtma ve yalıtım imkanları ile internet alt yapısı yetersiz kalıyor. Binanın bulunduğu alandaki otogarın şehir merkezine taşınması, mevcut alanda ulusal bir inşaat firmasının büyük bir inşaat projesine başlaması nedeniyle mevcut alanın şantiye sahasına dönüşmesi, güvenlik açığı vc ulaşım sıkıntısına da yol açıyor ve paydaşlar tarafından bilinirliğini olumsuz etkiliyor. 


VALİ KOCATEPE İNCELEME YAPTI 

Yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için GEKA'ya yeni ve modern bir merkez binası yapımı için çalışma başlatıldı. Denizli Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kocatepe, beraberinde GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve Denizli...