04 / 05 / 2024

Gelecek Reflex projesi

Gelecek Reflex projesi

Gelecek Reflex Evleri fiyatları minimum 169 bin TL'den başlıyor. Yüzde 70 oranında tamamlanan proje çevre hastanelere ve bağlantı yollarına yakın mesafede yer alıyor...

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi!

Gelecek Reflex Tuzla güncel fiyat listesi en düşük 169 bin TL'den başlıyor. Gelecek Reflex projesi İstanbul Tuzla'da iki blok olarak yükseliyor...

Kanal İstanbul projesi nasıl işleyecek?

Kanal İstanbul projesi için kamu-özel işbirliği modelinin uygulanacağı öngörülüyor. Yani projeye dahil olan şirketlere devlet bazı garantiler sunuyor. Fakat işletmesinin uzun senelere dayandırılması hedeflenen projede, gelecek senelerde uyuşmazlıkların oluşması da ihtimaller arasında.

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi. Projenin gelecek ay hizmete açılacak.

Gelecek Relax Tuzla'da 1.945 TL'den başlayan taksitlerle!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla-Aydınlı bölgesinde Gelecek Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gelecek Relax projesi 2 blokta toplamda 96 adet daireden meydana geliyor. 

Gelecek Relax Tuzla'da 189 bin TL'ye!

Gelecek Relax Tuzla projesi Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Gelecek Relax Tuzla'da 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gelecek Relax Tuzla projesi Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa ediliyor. Projede 96 daire yer alıyor. 

Gelecek Relax Tuzla'da 1+1'ler 189 bin TL'ye!

Gelecek Relax Tuzla projesi Gelecek Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. 1+1'lerin 189 bin TL'den başladığı projede toplamda 96 daire yer alıyor. 

KİPTAŞ ve Özyazıcı Beykoz'daki dev projesine başlıyor!

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat Merter ailesi, Beykoz'daki 553 villadan meydana gelecek dev projesi için düğmeye bastı. Projenin Aralık 2023'te tamamlanması planlanıyor...

Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni Türkiye'de hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

Gelecek Reflex projesi Haberi

Gelecek Reflex projesi

Kişiye özel ödeme avantajı bulunan Gelecek Reflex projesi altı katlı iki blok olarak hayata geçirildi. Gelecek Yapı imzası taşıyan Gelecek Reflex projesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor.
 

Gelecek Reflex projesinin inşaat alanı 12 bin metrekare, arsa alanı 4 bin 150 metrekare olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor. 
 
Yüzde 70'i tamamlanan Tuzla Gelecek Reflex projesinde dairelerin 2018 yılı Mart ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı bulunan projede toplam 102 konut mevcut. 
 
Gelecek Reflex Tuzla lokasyon olarak;

Tuzla Tersaneleri’ne 3 dakika, 
Tuzla Devlet Hastanesi’ne ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, 
E-5 ve E-6 bağlantı yollarına 4 dakika, 
Viaport ve Neomarin AVM’ye 6 dakika, 
Sabancı Üniversitesi’ne 7...