06 / 05 / 2024

Gelibolu Meclisi imar

Gelibolu Meclisi imar

Gelibolu Belediye Meclisinin Ocak ayı meclis toplantısında bir yıl süre ile görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi, Hamzakoy’daki işyerleri için hazırlanan yönetmelik kabul edildi.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişikleri gündeme alınacak!

Sakarya Büyükşehir Meclisi 9 Aralık Pazartesi günü toplanacak. Toplantıda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 54 maddelik gündem değerlendirilecek...

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Kasım ayı toplantısının 2. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Avanos Belediye Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşülecek!

Avanos Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısı Salı günü gerçekleştirilecek. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak! 

Antakya Belediye Meclisi, yarın saat 14.00’de toplanacak. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Kilis Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Kilis Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında gündemdeki konular imar planlarından oluştu.

Silivri Eylül Ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nin I. Birleşiminin I. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda imar planları konuşuldu.

Silivri Belediye Meclisi'nde imar planı değişiklikleri konuşulacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 2 Eylül 2019 Pazartesi Günü 10.00’da yapılacak, toplantıda imar planı değişiklikleri konuşulacak.

Gelibolu Meclisi imar Haberi

Gelibolu Meclisi imar

Gelibolu Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk meclis toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mustafa Özacar yönetiminde başlayan Ocak ayı olağan toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Başkan Özacar, toplantının açılışında meclis üyelerinin yeni yılını kutladı, gündem gereği meclis üyelerini Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile ülkeye ve ilçeye hizmet etmiş ebediyete intikal edenler için bir dakikalık saygı duruşuna davet etti. Gündemde ilk olarak 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 25.maddesi gereğince Denetim Komisyonu oluşturulması görüşüldü. “Belediyemizin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için kendi üyeleri arasından gizli oyla ve üye sayısı üçten az, beşten çok olmamak üzere bir denetim komisyonu oluşturması gerekiyor” diyen Başkan Özacar, yazılı aday önerilerini meclis üyelerinin oylamasına sundu. Grupların önerileri ile...