09 / 05 / 2024

Gelibolu zemin çalışmaları

Gelibolu zemin çalışmaları

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak'ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını başlatı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. 2023 metre ile dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak köprünün turizmi canlandırması bekleniyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Kayseri Develi'de zemin etüt çalışmaları başladı.

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Elazığ'da inşa edilecek yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor!

Merkezi Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Elazığ'da yıkımı tamamlanan ağır hasarlı binaların yerine yapılacak yeni konutlar için zemin etüt çalışmaları yapılıyor.

Deprem çalışmalarına Avcılar, Silivri ve Fatih'ten başlanacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin yapılacak olan çalışmaları açıkladı. Kahraman, deprem çalışmalarına zemin açısından en kritik bölgelerden başlanacağını belirtti...

Elazığ'da inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmaları başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bölgede inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde zemin etüdü çalışmaları başladı!

İstanbul'da günde 6,5 milyon kişinin kullanması planlanan hem karayolu hem demiryolu geçişleri bulunacak Büyük İstanbul Tüneli için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Gelibolu zemin çalışmaları Haberi

Gelibolu zemin çalışmaları

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak'ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını başlatı. Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı kapsamında kanalizasyon hatları ve buna bağlı parsel bağlantıları tamamlanan bölgede, su hatlarının değişiminin ardından zemin iyileştirilmesine başlandı. Stabilize ve mekanik malzeme serimi ile üst yapı çalışmalarına hazırlanan Şengül Sokak, kaldırım ve kilitli parke taş çalışması ile yenilenmiş olarak ilçe halkının kullanımına...