04 / 05 / 2024

Gemka Door Kapı Mutfak iletişim

Gemka Door Kapı Mutfak iletişim

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Stil Door Çelik Kapı Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma İmren Akgün tarafından kuruldu.

Vema Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Uzun tarafından tarafından kuruldu.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Lena Door'dan yanmaz, çizilmez kapı!

REM Ahşap'ın İstanbul bayiliği olan Lena Door, dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza attı. Şirket, finish folyo kaplamalı rustikli iç oda kapıları üretimiyle Türkiye'de inşaat sektörüne farkı bir yenilik getirdi..

Sihirli kilit sistemi Door Fair Turkey'de tanıtılıyor!

8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi olan Yeşilköy’ de kapılarını ziyaretçileriyle buluşuyor...

Door Fair Turkey İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı "Door Fair Turkey", İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de 3 salonda kapılarını sektör profesyonellerine açtı...

Door Fair Turkey bugün açılıyor!

8.Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY Kağı Fuarı bugün İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de kapılarını ziyaretçilerine açıyor...

Door Fair Turkey yarın açılıyor!

8.Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY, 16 Ocak Perşembe günü(yarın) İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Gemka Door Kapı Mutfak iletişim Haberi

Gemka Door Kapı Mutfak iletişim
Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1)Kapı, Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları,vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2)İnşaat yapımı ve inşaat sanayinde kullanılan bilcümle ahşap kapı,ahşap malzeme ve çelik kapı,çerçeve,işlenmiş kerestenin toptan alım satımı ile ihracat ve ithalatını yapmak. 3)Hazır mutfak tezgahları dolapları imali,projelendirmesi ve aksamlarının...