08 / 05 / 2024

gemlik Borusan Ortaokulu durdurma

gemlik Borusan Ortaokulu durdurma

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

MHP'den Borusan ve Çimtaş firmalarına yapılan satışın iptali açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 2012 yılında Belediye encümeni tarafından Borusan ve Çimtaş firmalarına 25 trilyona yapılan yaklaşık 60 dönümlük satışın, Danıştay Kararı ile iptal edilmesi üzerine basın açıklaması yaptılar.

Gemlik'teki bakımsız zeytinlikler imara açılacak mı?

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nden Kumla ve Karacaali sırtları ve Haydariye Mahallesi'ne kadar olan zeytin vasfını yitirmiş, bakımsız arazilerin imara açılmasını istediklerini söyledi.

Bursa Gemlik askeri alan imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesinde, “Askeri Alan” kullanımında bulunan 444 hektarlık alanda hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Gemlik kentsel dönüşüm için çözüm arıyor!

Gemlik'in Depremsel Risk ve kentsel Dönüşümünün önündeki engellerin aşılması konusunda Ankara'da çözüm istiyor. Ankara'ya giden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

Gemlik Zabıta Müdürlüğü taşındı!

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ana Hizmet Binası taşındı.Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan Belediye binasında yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bundan sonra yeni yerinde hizmet verecek.

Gemlik'e özel yasa için imza toplandı!

Gemlik'in sağlam zeminli ve daha güvenli bölgelere taşınması için hazırlanan 'Toplumsal Uzlaşı' metni imzaya açıldı, Başkan Refik Yılmaz, metni TBMM'ye taşıyacaklarını söyledi.

Gemlik'te 825 konutluk proje yapılacak!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, uzmanlar ile dönüşüm yapılacak alanlarda incelemeler yaptı. Gemlik'e özgü mimari örneğin uygulanacağı projelere son şekli verilecek.

TOKİ Gemlik'te proje için incelemelere başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

TOKİ heyetinden Gemlik'te kentsel dönüşüm incelemesi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Denizli'de Hürriyet Ortaokulu’nun ismi 2 milyon TL'ye satıldı!

Okulların bakım ve onarımlarını karşılayamadıklarını söyleyen Denizli Valiliği, son olarak 82 yıllık Hürriyet Ortaokulu’nun ismini bir işadamına sattı. Mezunlar tepkili, Vali Kocatepe, “Okulların onarım ve idame masraflarına yetişemiyoruz, mecburuz” dedi.

Gemlik'e özel yasa bekleniyor!

Gemlik Belediye Meclisi toplantısında ilçenin deprem riskine ve kentsel dönüşüm çalışmaları ve cemevlerine yönelik açıklamalar öne çıktı. MHP'li Osman Doğan ve CHP'li Özgür Aksoy'un soru önergeleri cevap buldu.

TOKİ Heyeti Gemlik'te inceleme yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

gemlik Borusan Ortaokulu durdurma Haberi

gemlik Borusan Ortaokulu durdurma

Bursa’nın gemlik ilçesinde, Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu.

Zemin ıslahının ardından başlaması beklenen okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren Çarşı Camii inşaatı olduğu öne sürüldü. Okulun inşaatına ne zaman başlanacağı ise merak konusu. 22 Mayıs 2012 tarihinde Bursa Valiliği’nde protokolü imzalanan okulun 24 derslikli olacağı ifade edildi. İlçede Borusan Holding’in eğitim alanında birçok yatırımı...