28 / 07 / 2024

Gemlik cemevi

Gemlik cemevi

Gemlik Belediye Meclisi toplantısında ilçenin deprem riskine ve kentsel dönüşüm çalışmaları ve cemevlerine yönelik açıklamalar öne çıktı. MHP'li Osman Doğan ve CHP'li Özgür Aksoy'un soru önergeleri cevap buldu.

Gemlik Belediyesi köylerden gelen gayrimenkulleri satacak!

Gemlik Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Gemlik Belediyesi köylerden gelen gayrimenkulleri satacak.

Gemlik Cihatlı'da 970 konutluk proje için çalışmalar başladı!

Gemlik Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik Belediyesi'ne devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Gemlik Cihatlı Mahallesi'ne 970 konut yapılacak!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Refik Yılmaz, mahallenin yol oluşturma çalışmalarına start verdiklerini söyledi.

Gemlik'teki kaplıca turizme kazandırılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor. Sondaj çalışmaları devam ederken, saniyede 6 litre debiye sahip, 40 derece sıcaklıkta suya ulaşılması hedefleniyor.

Gemlik'e şifa tesisi kurulacak!

Gemlik' de İstanbul yolu kenarında, yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

Gemlik Belediyesi'nde toplu konut çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik'e devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığını vurgulandı.

Gemlik TOKİ için yol çalışması başladı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz çalışmalarla ilgili konuştu.

Gemlik Belediyesi toplu konut projesi için çalışmalara başladı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz yaptığı açıklamada 16 Ekim tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyede devrolan 150 bin metrekarelik arazi için projenin tamamlandığını vurguladı.

Gemlik'e termal tesis kuruluyor!

Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yeraltından çıkan ve Karsak Deresi’ne, oradan da denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor...

Gemlik Belediyesi toplu konut için yol çalışmalarına başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

Gemlik Belediyesi Cihatlı'da toplu konut yapacak!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mohollesi'nde toplu konut projesini hayota geçirecek. Depreme dayanıklı 970 konuttan oluşacak yaşam alanının doğacağı bölgede yol çalışmalarına başlandı.

Refik Yılmaz: Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı var!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı.

Gemlik cemevi Haberi

Gemlik cemevi

MHP'li Osman Doğan ve CHP'li Özgür Aksoy'un soru önergelerini yanıtlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, cemevleri konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan Refik Yılmaz, "Herkes inancım özgürce yaşamalı. Gemlik'e ikinci cemevi gerekiyorsa, bunu da biz yapacağız" diye konuştu. 


Gemlik'te konsensüs sağlanması ve uzlaşırım hâkim olması sonrasında ilçenin önünün açılabileceğini bildiren Yılmaz, Gemlikte özel yasanın gelebileceğine inandığına dikkat çekti. Yılmaz, Gemlik'e özgü yasa çıkmadıkça kentsel dönüşümün yanı sıra 200 hektarlık 2008'de meclisten geçen ve Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen Kuzey İmar Planları'nın da geçmeyeceğini anlattı. 


Olay...