14 / 05 / 2024

Gemlik Doğu Planları

Gemlik Doğu Planları

Bursa Gemlik'te çevreyolunun doğusunda kalan bölgede, ekonomik hayatı durma noktasına getiren Doğu Planları sorunu çözüldü.

Gemlik'te Doğu Planları sorunu çözüme kavuştu!

Bursa Gemlik'te çevreyolunun doğusunda kalan bölgede, ekonomik hayatı durma noktasına getiren Doğu Planları sorunu çözüldü.

Rusya’dan İsrail’in Doğu Kudüs’te yeni konut inşa etme planına kınama!

Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzya, İsrail’in Doğu Kudüs’te binden fazla konut inşa etme planlarından endişe duyduklarını dile getirdi.

Hamas'tan Doğu Kudüs'te Yahudiler için yeni konut inşasına tepki!

Hamas Hareketi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Ramat Shlomo Yahudi yerleşim biriminde 108 yeni konut yapılması planının onaylanmasını, "kolonyal genişleme planlarının uygulanması" şeklinde nitelendirdi.

İşte Doğu'ya yatırım yapmak isteyen iş adamları!

Başbakan Binali Yıldırım’ın yatırım ve teşvik paketi, sanayicileri heyecanlandırdı. Birçok işadamı Doğu’ya yatırımı planlarına dahil etmeye başladı. İşadamları ‘Bu teşvikle Doğu’ya yatırım yapmamak elde değil.’dedi.

Doğuş Grubu 5 yeni otel yatırımı yapacak!

CEO Club toplantısına katılan Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, ülke ekonomisi ve gelecek planları hakkında konuştular. Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Grubu, şimdi de gözünü otellere dikti.

Pendik Doğu Mahallesi 105 pafta imar planı 17 Aralık'ta askıdan indiriliyor!

Pendik Doğu Mahallesi, 105 pafta, 864 ada ve 1138 ada 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları 17 Aralık 2014'te askıdan indiriliyor. İşte o imar planları...

Pendik Doğu Mahallesi İSKİ alanının imar planı askıda!

Pendik Doğu Mahallesi, 105 pafta, 864 ada üzerindeki İSKİ Hizmet Alanı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları bugün ilanen askıya çıkarıldı. İşte Pendik Doğu Mahallesi'ndeki İSKİ alanının imar planları...

Ferit Şahenk Doğuş Power Center için yargı yolunu tuttu!

SON dönemde eğlence ve yeme-içme sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in başı imar planlarıyla dertte. Ferit Şahenk Doğuş Power Center için yargı yolunu tuttu.

Doğu Garajı özel proje alanına dönüştürüldü!

Geçen yıl Üniversite Alanına çevrilen Doğu Garajı eski Festival Çarşısı alanı imar planlarında yeniden değişikliğe gidilerek Özel Proje Alanı'na dönüştürülmesine karar verildi. Karar Büyükşehir Meclisi'nde onayladı.

Ankara Gölbaşı Mogan Gölü Doğu Kıyısı imar planı askıya çıktı!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Mogan Gölü Doğu Kıyısı Özel Proje Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekl imar planları bugün askıya çıkarıldı. İmar planları 30 Mayıs'ta askıdan inecek...

Doğuş Holding'in atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olacak!

Levent Büyükuğur, Doğuş Grubu'nun elindeki atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olarak kullanma planları olduğunu söyledi...

Doğuş İnşaat, İstanbul metrolarını birbirine bağlayacak!

Türkiye’deki dördüncü metrosunun (Üsküdar-Sancaktepe) temelini geçen hafta atan Doğuş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Burak Talu, yeni projelerini ve Büyükşehir'in planlarını anlattı

Doğuş GYO'ya açılan imar planı davası reddedildi

Doğuş GYO, İstanbul 5. İdare Mahkemesinde ve İstanbul 3. İdare Mahkemesinde Mevzi İmar Planları Değişikliğine İlişkin açılan iptal davaları sonucu hakkında açıklama yaptı

Gemlik Doğu Planları Haberi

Gemlik Doğu Planları

Bursa'nın Gemlik ilçesinde çevreyolunun doğusunda kalan bölgede, ekonomik hayatı durma noktasına getiren Doğu Planları sorunu, Gemlik Belediyesi Encümeni’nin son toplantısında çözüme kavuştu.

Gemlik’te hastane yolu olarak da bilinen, çevreyolunun doğusunda kalan bölgede, 1/1000 ölçekli imar planındaki İmar Kanunu 18. Madde uygulaması, uzun süredir mahkemelikti. Bir yer sahibinin planları mahkemeye taşıması ile yüzlerce hak sahibi mağdur olmuş, bölgede çivi bile çakılamaz duruma gelinmişti. Yeni inşaat faaliyetlerinin de yapılamadığı bölgede bu sektörde çalışanlar ekonomik olarak zor durumdayken bölgede yatırım yapma olanağı da ortadan kalkmıştı. Doğu Planları olarak bilinen ve Gemlik gündemini meşgul eden bu soruna çözüm bulmak için Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın talimatıyla çalışan Gemlik Belediyesi’nin teknik ekipleri ve hukukçuları, çözüm üretmek için yoğun çalışmalarının sonuna geldiler.

Bölgede ekonomik hayatı durma...