16 / 05 / 2024

Gemlik hizmet caddesi

Gemlik hizmet caddesi

Gemlik Belediyesi Kasım ikinci toplantısı yapıldı. Doğrudan gündem maddelerine geçilen toplantıda ilk konu Hamidiye Mahallesi 774 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın yolda kaldığından kamulaştırılması yönündeydi, öneri oybirliği ile kabul edildi.

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Pursaklar belediye yeni hizmet binasında sona gelindi!

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

Aliağa Belediyesi'nin eski hizmet binası yıkıldı!

Aliağa Belediyesi’nin İstiklal Caddesi üzerindeki eski merkez hizmet binası için yıkım kararı verildi ve yıkım işlemleri gerçekleştirildi.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

Gemlik Devlet Hastanesi hızla yükseliyor!

Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve hizmet başkanları, inşaatı devam eden Gemlik Devlet Hastanesi'ni gezdi.

Seyhanlar Bursa Gemlik'te 2. şubesini açtı!

112 farklı noktadaki mağazasıyla hizmet veren Seyhanlar Market Bursa Gemlik'te 2 şubesini açtı. Market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.

Pursaklar Belediye Hizmet Binası Aralık 2018'de tamamlanacak!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda önemli mesafe kat edildi.

Silivri Hizmet Evi için çalışmalar başladı!

Başkan Işıklar geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleşen İnönü Caddesi üzerindeki eski kreş binasının yerine yapılacak Hizmet Evi projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Erzurum Zabıta Daire Başkanlığı'na yeni hizmet binası!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kombina Caddesi üzerinde bulunan, tarihi dokuya sahip 874 metrekare oturum alanı olan taş yapı, Zabıta Daire Başkanlığı hizmet binası olarak restore edildi.

Gemlik Cihatlı Bölge Hastanesi'nin arsası büyüdü!

Gemlik Belediye Meclisi Ekim ayı ikinci toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

Pursaklar Belediyesi Hizmet Binası yükselmeye başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda temel atmanın ardından kolonlar yükselmeye başladı.

Gemlik hizmet caddesi Haberi

Gemlik hizmet caddesi


 Doğrudan gündem maddelerine geçilen toplantıda ilk konu Hamidiye Mahallesi 774 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın yolda kaldığından kamulaştırılması yönündeydi, öneri oybirliği ile kabul edildi.


2.madde; Gemlik’in muhtelif yerlerinde bulunan mülkiyeti vatandaşa ait olan taşınmazların, mülkiyeti Gemlik Belediyesine ait © 3006 taşınmaz ile bedeli nispetinde takas yolu ile kamulaştırılması önerisi görüşüldü.


'’Kumla’da Müze Kafe’’

 Konu ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Zeytin Müzesi çalışmamız var. Paşa Konağının da bulunduğu bölgede, Atatürk Okulu Karşısı, eski Papaz Okulu altında bulunan binaları zeytin müzesi olarak kullanacağız. Eski Kumla Yağhanesi de Müze Kafe olarak kullanılacak’’ dedi.


Özgür Aksoy ise; ‘’bu konuda esnafın mağduriyetinin yaşanacağını düşündüğümüzden reddedeceğiz’’ açıklamasını yaptı. Öneri CHP’nin ret oyuna karşı, AKP ve MHP oyları ile kabul edildi.


    3.madde; Kumla Mahallesinde 145 ada,...