07 / 05 / 2024

gemlik ile mudanya birleşiyor mu

gemlik ile mudanya birleşiyor mu

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sağlam zeminli arazilerin imara açılması ve bu konuda yasa tasarısı hazırlanması için vatandaşların yanı sıra, muhalefetten de destek beklediklerini söyledi.

O ilde 8 adet konut ile 16 adet iş yeri 312 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ev ve iş yeri arayanlar dikkat! 

Bursa ili Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Cihatlı Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yeri ile 16 adet konut satılıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Mudanya'da binalar analiz ediliyor!

Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki binaların yapı güvenliğinin tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kent genelindeki binaların dayanıklılığı test edilecek.

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Bursa Gemlik'te 38  toplanma alanı var!

Son zamanlarda art arda yaşanan depremler olası afet durumuna yönelik çalışmaları artırdı. Son olarak Bursa Gemlik'te bulunan 38 acil toplanma alanı vatandaşlar ile paylaşıldı...

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

TOKİ Gemlik'te heyelan mağdurlarına dairelerini verdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Gemlik’te yaptırılan 224 konut ve 12 dükkan inşaatı tamamlanmaya yakınken, hak sahiplerinin daireleri de kura ile belirlendi...

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme!

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 394 adet konut bulunuyor.

Gemlik'te imar ve kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Gemlik'te gündemden düşmeyen dönüşüm ve îmar durumları ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Zafer Işık, ''Gemlik'te sonuca ulaşmak üzere olduğumuz kuzey imar planları konusunda bütçe görüşmelerinin ardından önemli adımlar atacak, meseleyi çözeceğiz'' diye konuştu.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Gemlik Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gemlik Belediyesi, Engürücük Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 22 Haziran'da gerçekleşecek..

gemlik ile mudanya birleşiyor mu Haberi

gemlik ile mudanya birleşiyor mu

Kentsel dönüşüm konusunda halkın desteğini arkasına alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sağlam zeminli arazilerin imara açılması ve bu konuda yasa tasarısı hazırlanması için vatandaşların yanı sıra, muhalefetten de destek beklediklerini söyledi. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz. Balık Pazarı Mahallesinde Gemliklilere seslendi. 

Taıihi Balık Pazarı kahvehaneleri önünde vatandaşlarla bir araya gelen Refik Yılmaz, fotoğraflarla desteklediği konuşmasında. zeytin ağaçlarının Hindistan'daki kutsal inekler gibi sayılmaması gerektiğini vurgulayarak; rezerv yapı planlarıyla birlikte aynı kategoride anayasa mahkemesi tarafından iptal edilen kuzey imar planlarına da sahip çıktı. 

Yılmaz, "Gemlik'e hiç gelmemiş, Gemlik'in toprak yapısını, yapı stokunu hiç bilmeyen muhalefet milletvekilleri, Başbakan Yardımcımız Bülent Annç'ın Gemlik'in depremsel riskine dikkat çeken konuşması sonrasında, 'iktidar gözünü Gemlik'in rantına dikti' diyebiliyor. Bu Gömlek artık Gemlik'e dar geliyor. Burada rant var mı? 

İnsanlar...