01 / 05 / 2024

Gemlik İnşaat merkez binası

Gemlik İnşaat merkez binası

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyeye toplu konut konusunda 17 bin kişinin müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “Gemlik Halkının beklentisi çok büyük. Deprem Riskinden uzak, sıcak yuva ve güçlü yapılara ihtiyaç var." dedi.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Doların tam 15 gün sonra ne olacağını Amerika Merkez Bankası açıkladı... Elinde avucunda dolar olanlar hemen bir bakın...

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Euro'nun 1 ay sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olanın resmen aklı başından gitti!

Euro'nun 1 ay sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı...Elinde Euro olanın resmen aklı başından gitti...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Kutay Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kutay Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kutay Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Gemlik İnşaat merkez binası Haberi

Gemlik İnşaat merkez binası

Gemlik Belediyesi bünyesinde oluşturulan Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. İrtibat bürosu Hamidiye Mahallesi Irmak Sokak Sosyal Yaşam Merkezi Belediye Binası karşısında hizmete girdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kentsel Dönüşüm çalışmalarının bu firma eliyle ivme kazanacağını vurgulayarak, toplu konut konusunda atılım yapacak şirketin irtibat bürosunun ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyeye toplu konut konusunda 17 bin kişinin müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “Gemlik Halkının beklentisi çok büyük. Deprem Riskinden uzak, sıcak yuva ve güçlü yapılara ihtiyaç var. Gemlik Belediyesi bünyesinde bu konuda ilk adımlar atıldı. Projeler hazırlandı. İhale aşamasına geldi. Yakın zamanda da ilk etap toplu konut çalışmasının temelini atacağız” dedi.


Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcgezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un yanı sıra, GTSO Yönetim...