15 / 05 / 2024

gemlik okulları

gemlik okulları

Refik Yılmaz, özel sektör iş birliği ile yapılan 6 okulluk protokolü hatırlatarak, başta çevre yolu bölgesi ve Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii olmak üzere, her mahalleye bir okul kazandırma konusundaki girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Bursa Gemlik'te 2 okulun temeli atıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yıkılan eski Marmarabirlik depolarının bulunduğu alana 2 yeni okulun temeli atıldı. Okulların inşaatının 400 gün sürmesi planlanıyor.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

TOKİ Gemlik'te proje için incelemelere başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

TOKİ heyetinden Gemlik'te kentsel dönüşüm incelemesi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Gemlik'e özel yasa bekleniyor!

Gemlik Belediye Meclisi toplantısında ilçenin deprem riskine ve kentsel dönüşüm çalışmaları ve cemevlerine yönelik açıklamalar öne çıktı. MHP'li Osman Doğan ve CHP'li Özgür Aksoy'un soru önergeleri cevap buldu.

TOKİ Heyeti Gemlik'te inceleme yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Gemlik'teki Borusan Ortaokulu inşaatı durduruldu!

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

Gemlik'in yüzde 85'i deprem riski altında!

AK Parti milletvekilleri İbrahim Yiğit, İsmet Su, Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım ve MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Gemlik'in deprem riski ve yapılaşma ile alakalı incelemelerde bulundu.

Gemlik Çarşı meydanı düzenlenecek!

Gemlik Çarşı meydanında 3 yıl süren hukuk mücadelesinde kazan Gemlik Belediyesi oldu. Dere kenarında bulunan bina belediye ekiplerince yıkılarak çarşı meydanı düzenlemesine başlandı...

Gemlik'e özel kentsel dönüşüm yasa tasarısına yeşil ışık yakıldı!

Gemlik'te TBMM Tarım Orman Su İşleri Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit, en büyük amaçlarının insanı korumak, olduğunu vurgulayarak, Gemlik'e özel kentsel dönüşüme olanak sağlayan yasa tasarısı için yeşil ışık yaktı...

Gemlik Kurtul'daki dev viyadüğün inşaatı devam ediyor!

Gebze İzmir Otoban yolunun Bursa Gemlik arasında kalan bölümünde çalışmalar devam ederken, Kurtul Mahallesi sınırları içinde yapılmakta olan dev viyadük çalışmaları hız aldı.

Gemlik ile Mudanya birleşiyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sağlam zeminli arazilerin imara açılması ve bu konuda yasa tasarısı hazırlanması için vatandaşların yanı sıra, muhalefetten de destek beklediklerini söyledi.

gemlik okulları Haberi

gemlik okulları


Eğitim ve Öğretime verdikleri öneme bir kez daha dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, özel sektör iş birliği ile yapılan 6 okulluk protokolü hatırlatarak, başta çevre yolu bölgesi ve Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii olmak üzere, her mahalleye bir okul kazandırma konusundaki girişimleri sürdüreceklerini söyledi. Roda İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Nurullah Şimşek, öğretmenler ve öğrencileri makamında ağırlayan Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, 241 öğrenci ve 24 derslikle eğitim ve öğretime merhaba diyen okul idareci ve öğrencilerini kutladı. Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'a okula yönelik katkıları nedeniyle teşekkür eden eğitimciler ve öğrenciler de başarılarının devamını dileyerek çiçek takdim ettiler. Hamidiye Mahallesi Irmak Sokak 228 numarada eğitim ve öğretime giren okula, diğer eğitim ve öğretim kurumlarına olduğu gibi destek vermeye devam edeceklerini...