30 / 04 / 2024

Gemlik otelleri

Gemlik otelleri

Yat limanının bölgenin en önemli eksiği olduğunu belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gerekli çalışmalara başladıklarını görev süresi bitmeden yat limanını hizmete açmayı hedeflediğini dile getirdi.

Bursa Gemlik'e kadınlar plajı yapılacak!

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

Gemlik Ata Mahallesi'nde mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ata Mahallesi’ne mahalle konağı yapılıyor. Yılmaz, sosyal tesisler, alt yapı ve alternatif yol ile bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, mahalle konağının da mahallenin marka değerini yükselteceğini vurguladı.

Gemlik kentsel dönüşümle değerlenecek!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, en büyük hedeflerinin kentsel dönüşüm projesini tüm boyutlarıyla yaşama geçirmek olduğunu vurgulayarak, "Kentsel dönüşüm yıkım değil, medeniyet projesidir" dedi.

Gemlik'teki metruk binalar yıkılıyor!

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tehlike saçan metruk binaları yıkıyor.Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, zaman zaman uyuşturucu bağımlılarının mekânı haline gelebilen metruk binaların yıkımına devam edeceklerini söyledi.

Bursa Gemlik'te metruk binalar yıkılıyor!

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tehlike saçan metruk binaları yıkıyor. Refik Yılmaz, zaman zaman uyuşturucu bağımlılarının mekânı haline gelebilen metruk binaların yıkımına devam edeceklerini söyledi.

Bursa Gemlik askeri alan imar planı askıda!

Bursa Gemlik'te “Askeri Alan” kullanımında bulunan 444 hektar yüzölçümlü alanda, Milli Savunma Bakanlığı tarafından hazırlanan ve onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Gemlik'in yeni camisi açıldı!

Gemlik'in yeni camisi açıldı. Hafız Musa Coşkun’un Kuran Tilaveti ile başlayan törenlerin açış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Muammer Turan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gemlik Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Cihatlı mevkiine yapılacak 150 yataklı yeni Gemlik Devlet Hastanesi’nin temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı. Müezzinoğlu, hastanenin 29 Ekim 2016’da açılabileceğini söyledi.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Gemlik'te 2 bin 485 hektar alanın Mikrobölgeleme Etüt ihalesi 15 Mayıs'ta!

Bursa Gemlik'te 2485 hektar bölgenin yani 24 milyon 850 bin metrekarelik alanın İmar Planına Esas Mikrobölgeleme Etütlerinin Yaptırılması ve Raporlarının Hazırlatılması danışmanlık hizmeti ihalesi 15 Mayıs'ta yapılacak...

Bursa Gemlik'te 3.9 büyüklüğünde deprem!

Bursa’nın Gemlik İlçesi bu sabah saat 07.16’da 3.9 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bursalı Mühendisler'den Gemlik'teki dönüşüme destek!

"Kentsel dönüşüm yıkım değil, bir medeniyet projesidir" diyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a destek büyüyor. Mimar ve Mühendisler Grubu Demeği yöneticileri, kentsel dönüşüm projesi ve hedeflerine destek vereceklerini söyledi.

Gemlik otelleri Haberi

Gemlik otelleri

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik sahillerinde turizmi geliştirmek için imaj çalışmalarına daha çok önem verecekleri, bürokrat ve teknik yöneticileri ile sahil şeridinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinledi. 


Kumla'da doğalgaz ile ilgili çalışmaların 2 ay sonra başlayacağını belirten Yılmaz, doğalgazın kullanımı ile birlikte Kumla'da sürekli yaşayan nüfusun artacağını söyledi.  38 kilometre uzunluğundaki sahil şeridinin önemine değinen Yılmaz, bölgede öncelikli hedeflerinin turizmin geliştirilmesi olduğunu anlattı. 


3 ARITMA TESİSİ... 

Turizmi geliştirmek için imaj çalışmalarına daha çok önem vereceklerini bildiren Yılmaz, 2015 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği 3 arıtma tesisinin hizmete gireceğini kaydetti. Arıtma tesislerinin devreye girmesi ile bölgelere göre orta ve iyi arasında değişen deniz suyu kalitesinin iyi seviyesine çıkacağını vurguladı. 


Yat limanının bölgenin en önemli eksiği olduğunu belirten Yılmaz, gerekli çalışmalara başladıklarını...