21 / 05 / 2024

Gemlik sahilleri yenilenecek mi

Gemlik sahilleri yenilenecek mi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sahillerinin yeterince bilinmediğini belirterek, “ Mudanya’da dönüşüm başlıyor, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Bursa, sahilleriyle de tanınacak ” dedi.

Gemlik Belediyesi toplu konut projesi için çalışmalara başladı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz yaptığı açıklamada 16 Ekim tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyede devrolan 150 bin metrekarelik arazi için projenin tamamlandığını vurguladı.

Gemlik'e termal tesis kuruluyor!

Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yer altından çıkan 34 derece sıcaklıktaki termal suyun Karsak deresi vasıtasıyla denize aktığını tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu termal suyun değerlendirilmesi için çalışmalara başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yeraltından çıkan ve Karsak Deresi’ne, oradan da denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor...

Gemlik Belediyesi toplu konut için yol çalışmalarına başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

Gemlik Belediyesi Cihatlı'da toplu konut yapacak!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mohollesi'nde toplu konut projesini hayota geçirecek. Depreme dayanıklı 970 konuttan oluşacak yaşam alanının doğacağı bölgede yol çalışmalarına başlandı.

Refik Yılmaz: Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı var!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı.

Gemlik Belediyesi 970 konut projesi için çalışmalara başladı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 16 Ekim tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyede devrolan 150 bin metrekarelik arazi için projenin tamamlandığını vurguladı.

Gemlik Belediyesi Toplu Konut projesi çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı.

Gemlik Belediyesi Cihatlı Konutları için çalışmalar başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı.

Gemlik'te 500 yıllık Balık Pazarı Hamamı onarılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik merkezindeki harabe halindeki 500 yıllık Balık Pazarı Hamamı'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak amacıyla restorasyon çalışmalarını başlattı.

Gemlik Balık Pazarı Hamamı'nın restorasyonu başladı!

Gemlik'te 500 yıllık Balık Pazarı Hamamı'nın restorasyon çalışmaları başladı. İlk harç koyma ile başlayan restorasyon törenine katılan Başkan Altepe, Bursa'da el atılmadık tarihi eser kalmayacağını söyledi.

Gemlik Belediyesi kırsal mahallelere meydan yapıyor!

Gemlik Belediyesi kırsal mahallelere meydan yapıyor. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle statüsüne köylerde yatırımlara devam ettiklerini söyledi.

Yalova’nın Çınarcık ve Koru sahilleri birleştiriliyor!

Yalova’nın 2 tatil yöresi olan Çınarcık ilçesi ve Koru beldesinin sahilleri birleştiriliyor. Ortak projeye "Çınarcık-Koru Sahil Yolu" projesi adı verildi. Vatandaşlar Çınarcık ve Koru arasında oluşturulacak pist sayesinde artık iki yerleşim birimine sahil

Gemlik sahilleri yenilenecek mi Haberi

Gemlik sahilleri yenilenecek mi


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sahillerinin yeterince bilinmediğini belirterek, “Mudanya’da dönüşüm başlıyor, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Bursa, sahilleriyle de tanınacak” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Yelken Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen kabulde bir araya geldi. Bursa’da sahillerde dönüşüme başladıklarını hatırlatan Başkan Altepe, kentin denizle buluşmasının ve sahillerinin daha çok tanınmasının gerekliliğine dikkati çekti. Mudanya’daki çalışmaları anlatan Başkan Altepe, “Mudanya’da dönüşüm başladı, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Yazdan önce sahillerle ilgili epey çalışmamız olacak. Bursa, artık sahilleriyle de tanınacak” diye konuştu.

Kentin adının sahillerle bütünleşmesi açısından yelken sporunun önemine de değinen Başkan Altepe, “Bursa, sahil şehri. Bursa’da sahillerle ilgili düzenlemeleri en kısa sürede yapmayı hedefliyoruz. Gemlik’te de sahillerde yapılması gereken çok iş var. Bursa’nın sahillerinin...