20 / 05 / 2024

Gemlik sahilleri yenileniyor mu

Gemlik sahilleri yenileniyor mu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sahillerinin yeterince bilinmediğini belirterek, “ Mudanya’da dönüşüm başlıyor, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Bursa, sahilleriyle de tanınacak ” dedi.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Kocaeli Kandıra sahilleri yenileniyor!

Kocaeli’nin turizm bölgesi olan ve özellikle sahiller noktasında yazları yüzbinlerce kişiyi ağırlayan Kandıra, tatil sezonun açılmasına sayılı günler kala son hazırlıklarını yapıyor.

Mersin sahilleri yenileniyor!

Mersin sahillerinin gözde plajlarından olan Susanoğlu Plajı, Kızkalesi Plajı ve Yapraklı Koy, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor...

Gemlik'te kentsel dönüşüme destek büyüyor!

Mimar ve Mühendisler Grubu emeği Yönetim Kurulu üyeleri, Gemlik Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi ve hedeflerine destek vereceklerini bildirdiler.

Gemlik Balıkpazarı dönüşümle nefes alacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tarihi Balıkpazarı Camii çevresinde bulunan ve kamulaştırması tamamlanan 5 binanın yıkımının tamamlandığını söyledi. Yılmaz "Balıkpazarı nefes alacak" dedi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm hayata geçirilecek!

Gemlik'in tarihinin yapılan yatırımlarla yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gelecek süreçte en büyük hedeflerinin kentsel dönüşümü hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Bursa Karacabey sahilleri turizme kazandırılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

Atakule tamamen yenileniyor!

Atakule GYO'nun yatırımcısı olduğu, Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci seyir teraslı yaşam alanı Atakule yaklaşık 200 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenileniyor. Çalışma 2016 yılı sonunda tamamlanacak.

Karacabey sahillerinde çalışmalar başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları arasında önemli yer tutan sahiller de bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip, turizme kazandırılacak.

Atakule 200 milyon TL'ye yenileniyor!

Ankara’nın ilk AVM’si olan Atakule, 200 milyon TL’ye yenileniyor. Hedef; yılda 4.5 milyon ziyaretçi, 500 milyon TL ciro...

Ankara Atakule yenileniyor!

2009 yılında hisselerinin büyük bir kısmı Tarman Group tarafından satın alınan, Atakule GYO’nun yatırımcısı olduğu, Ankara’nın ilk, Türkiye’nin ikinci seyir teraslı yaşam alanı Atakule tamamen yenileniyor.

Gemlik'te doğal dönüşüm başladı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi yazarı Ersel Peker bugün köşesinde "Gemlik'te yasal dönüşümden önce doğal dönüşüm başlamış" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının devamı...

Gemlik sahilleri yenilenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sahillerinin yeterince bilinmediğini belirterek, “ Mudanya’da dönüşüm başlıyor, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Bursa, sahilleriyle de tanınacak ” dedi.

Gemlik sahilleri yenileniyor mu Haberi

Gemlik sahilleri yenileniyor mu


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sahillerinin yeterince bilinmediğini belirterek, “Mudanya’da dönüşüm başlıyor, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Bursa, sahilleriyle de tanınacak” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Yelken Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen kabulde bir araya geldi. Bursa’da sahillerde dönüşüme başladıklarını hatırlatan Başkan Altepe, kentin denizle buluşmasının ve sahillerinin daha çok tanınmasının gerekliliğine dikkati çekti. Mudanya’daki çalışmaları anlatan Başkan Altepe, “Mudanya’da dönüşüm başladı, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Yazdan önce sahillerle ilgili epey çalışmamız olacak. Bursa, artık sahilleriyle de tanınacak” diye konuştu.

Kentin adının sahillerle bütünleşmesi açısından yelken sporunun önemine de değinen Başkan Altepe, “Bursa, sahil şehri. Bursa’da sahillerle ilgili düzenlemeleri en kısa sürede yapmayı hedefliyoruz. Gemlik’te de sahillerde yapılması gereken çok iş var. Bursa’nın sahillerinin...