02 / 05 / 2024

gemlik yol projeleri

gemlik yol projeleri

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını söyledi..

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gemlik projeleri masaya yatırıldı!

Gemlik’te muhtarlarla buluşarak görüş ve taleplerini dinleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede yapılan, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Gemlik Umurbey'deki yol çalışmaları tamamlandı!

Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Mahallesi’nde başladığı yol genişletme, kaldırım ve yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

65. Hükümet mega projeleri hızlandıracak!

65. Hükümet’in ekonomide izleyeceği yol haritası belli oldu. Kentsel Ulaştırma Ana Planlarının Hazırlanması Rehberi hazırlanacak. Mega ulaşım projeleri yaşama geçirilecek.

Gemlik'e toplu konut müjdesi!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye bünyesinde oluşturulan proje ekibinin ilk etap toplu konut projeleri çalışmalarını tamamladığını müjdeledi.

İzmir'deki tramvay projeleri hataları bürokratları görevlerinden ettirdi!

İhalesi tamamlandıktan sonra, güzergah seçimlerindeki hatalar yüzünden toplam 7 kez revizyona uğrayan tramvay projeleri, İzmir Büyükşehir'de baş döndüren bürokrat değişikliklerine de yol açtı.

Gemlik Cihatlı'da 970 konutluk proje için çalışmalar başladı!

Gemlik Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik Belediyesi'ne devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Gemlik Cihatlı Mahallesi'ne 970 konut yapılacak!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Refik Yılmaz, mahallenin yol oluşturma çalışmalarına start verdiklerini söyledi.

gemlik yol projeleri Haberi

gemlik yol projeleri

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi.

Bir süre önce yapımı tamamlanan Hisar Mahallesi’ndeki halı sahayı inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını ifade etti. Yılmaz, yatırım yapılmamış tek sokağın bile kalmayacağını vurguladı.

Önce Hisar Mahallesi’nde, daha sonra da Muratoba’da incelemelerde bulunan Yılmaz, yol genişleme çalışmalarını yerinde inceleyip bilgi aldı. Yılmaz, “Köy meydanlarına önem veriyoruz. Bunun yanı sıra her mahalleye spor tesisi projemizi de bir bir yerine getiriyoruz. Katırlı, Şahin Yurdu, Hisar, Kurşunlu, Adliye, Kumla ve Umurbey mahallelerimizin ardından Muratoba da futbol sahasına kavuşacak”...