02 / 05 / 2024

gemlik yol

gemlik yol

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını söyledi..

Gemlik Umurbey'deki yol çalışmaları tamamlandı!

Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Mahallesi’nde başladığı yol genişletme, kaldırım ve yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Gemlik Cihatlı'da 970 konutluk proje için çalışmalar başladı!

Gemlik Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik Belediyesi'ne devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Gemlik Cihatlı Mahallesi'ne 970 konut yapılacak!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Refik Yılmaz, mahallenin yol oluşturma çalışmalarına start verdiklerini söyledi.

Gemlik Belediyesi'nde toplu konut çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik'e devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığını vurgulandı.

Gemlik TOKİ için yol çalışması başladı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz çalışmalarla ilgili konuştu.

Gemlik Belediyesi toplu konut için yol çalışmalarına başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

Gemlik Belediyesi Cihatlı'da toplu konut yapacak!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mohollesi'nde toplu konut projesini hayota geçirecek. Depreme dayanıklı 970 konuttan oluşacak yaşam alanının doğacağı bölgede yol çalışmalarına başlandı.

Refik Yılmaz: Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı var!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı.

Gemlik Belediyesi Toplu Konut projesi çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı.

Gemlik Belediyesi Cihatlı Konutları için çalışmalar başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı.

Gemlik Ata Mahallesi'nde mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ata Mahallesi’ne mahalle konağı yapılıyor. Yılmaz, sosyal tesisler, alt yapı ve alternatif yol ile bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, mahalle konağının da mahallenin marka değerini yükselteceğini vurguladı.

Bursa Ata Mahallesi'ni Atatepe'ye bağlayacak alternatif yol!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa yolundan Ata Mahallesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine bağlayacak alternatif yol çalışmalarının başladığını açıkladı. Yol çalışması ile Ata Mahallesini Atatepe yolu ile buluşacak.

Gemlik'te mahalle olan köyler için yol inşa edilecek!

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını söyledi..

gemlik yol Haberi

gemlik yol

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi.

Bir süre önce yapımı tamamlanan Hisar Mahallesi’ndeki halı sahayı inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını ifade etti. Yılmaz, yatırım yapılmamış tek sokağın bile kalmayacağını vurguladı.

Önce Hisar Mahallesi’nde, daha sonra da Muratoba’da incelemelerde bulunan Yılmaz, yol genişleme çalışmalarını yerinde inceleyip bilgi aldı. Yılmaz, “Köy meydanlarına önem veriyoruz. Bunun yanı sıra her mahalleye spor tesisi projemizi de bir bir yerine getiriyoruz. Katırlı, Şahin Yurdu, Hisar, Kurşunlu, Adliye, Kumla ve Umurbey mahallelerimizin ardından Muratoba da futbol sahasına kavuşacak”...