28 / 07 / 2024

gemlik zeytin fabrikası fiyatları

gemlik zeytin fabrikası fiyatları

Gemlik Belediye Başkanlığı, Umurbey Mahallesi'nde bulunan zeytin işleme ve satış binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. İşte TOGG fabrikasına dair araştırılan detaylar!

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOGG fabrikasının temel atma zamanı açıklandı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "TOGG fabrikası için ilk hedef Gemlik'te 2020'nin ilk yarısında temel atılıp inşaata başlanması." dedi...

Gemlik'e piyango vurdu!

Türkiye’nin otomobil fabrikasının kurulacağı Bursa Gemlik'te gayrimenkul fiyatları uçuşa geçti. Emlakçılar “Telefonlarımız susmuyor. Fiyatlar 2 katına çıktı” diye konuştu.

Yerli otomobil fabrikası Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacak!

Yerli otomobili tanıtan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil fabrikasının Bursa Gemlik'te TSK arazisi üzerinde yapılacağını söyledi...

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

Gemlik'te 2.4 milyon TL'ye satılık zeytin işletme binası!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Umurbey Mahallesi'nde bulunan zeytin işleme ve satış binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçede deprem riskine karşı yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini söyledi.

Refik Yılmaz: Zeytin koruma kanunundaki engeller aşılmalı!

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, İlçenin deprem riskine karşı, yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Gemlik'teki bakımsız zeytinlikler imara açılacak mı?

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nden Kumla ve Karacaali sırtları ve Haydariye Mahallesi'ne kadar olan zeytin vasfını yitirmiş, bakımsız arazilerin imara açılmasını istediklerini söyledi.

gemlik zeytin fabrikası fiyatları Haberi

gemlik zeytin fabrikası fiyatları

TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Gemlik Belediye Başkanlığından:

1 - Gemlik Belediyesine ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz (Zeytin İşleme ve Satış Binası) 2886 sayılı D.İ.K.'nun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır. İhale 04/09/2015 Cuma günü saat 10:15'de Hamidiye Mahallesi, Irmak Sokak, Sosyal Yaşam Merkezi Binası No: 138 Gemlik adresindeki Gemlik Belediye Başkanlığı binasında Encümen Salonunda Encümen tarafından yapılacaktır.


Mahalle/Sk.: Umurbey Mahallesi

Ada: 147

Parsel: 12

m²: Tamamı 1970,85 m² (1211 m² bina)

İmar Planı:Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı

Tahmini Bedel: 2.400.000 TL

Geçici Tem.: 72.000 TL

2 - İhaleye katılacaklardan aşağıdaki belgeler istenecektir;

a) Teklif Mektubu (Şartname eklerinde örneği mevcut)

b) Taşınmazın satış şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

c) Geçici teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu

d) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı sureti

e) Gerçek...