19 / 05 / 2024

Genç Ay Turizm iletişim

Genç Ay Turizm iletişim

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Genç tarafından kuruldu.

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilal Gençay ve Hakan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Genç tarafından kuruldu.

Turizm işletmelerinin kira ödemeleri 6 ay ertelenecek!

TBMM Genel Kurulunda, İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi kabul edildi. Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli yatırımcılar ve işletmecilerden tahsil edilmesi gereken kira ödemeleri 6 ay süre ertelenecek.

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Genç Ay Turizm iletişim Haberi

Genç Ay Turizm iletişim

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Genç tarafından kuruldu.

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava,...