15 / 05 / 2024

Genç Butik gebze üniversitesi

Genç Butik gebze üniversitesi

Türk Kızılayı öncülüğünde üniversite öğrencilerinin giyim ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen "Genç Butik" mağazalarının 7'ncisi, Gebze Teknik Üniversitesi'nde hizmete girdi.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Emlak Katılım, 24. şubesini Gebze’de açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Emlak Katılım bu kapsamda 24. şubesini Gebze’de hizmete açtı.  

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Gebze Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de hayata geçirdiği gençlik merkezini tamamlıyor.

Gebze'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de gençlik merkezi inşa ediyor.

Gebze’ye gençlik merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de yeni bir gençlik merkezi inşa ediyor.

Gebze’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Gebze'de hayata geçirilecek olan gençlik merkezi 11 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Gebze Akademi Lise açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi hizmete açıldı

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Gebze'ye 4 katlı yeni spor tesisi geliyor!

Gebzespor’da mevcut binanın yerine yapılması planlanan 4 katlı tesis projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onay gördü. Şimdi gözler Gebze Belediyesi’nde. Mevcut tesislerin yıkım işlemine yakında başlanacak.

Başkan Türk: Türkiye'nin modern butik stadları İzmir'de olacak!

Karşıyaka stat alanını gezen Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk "Türkiye'nin en modern butik statlarını kısa sürede İzmir'e kazandıracağız" dedi

Genç Butik gebze üniversitesi Haberi

Genç Butik gebze üniversitesi

Kocaeli'de Türk Kızılayı Genç Butik mağazası açıldı

-Türk Kızılayı öncülüğünde üniversite öğrencilerinin giyim ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen "Genç Butik" mağazalarının 7'ncisi, Gebze Teknik Üniversitesi'nde hizmete girdi



 Türk Kızılayı öncülüğünde üniversite öğrencilerinin giyim ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen ücretsiz "Genç Butik" mağazalarının 7'ncisi, Gebze Teknik Üniversitesi'nde (GTÜ) törenle açıldı. 


GTÜ Çayırova Yerleşkesi'ndeki törende konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, maddi imkanları kısıtlı öğrencilerin giyim ihtiyacını karşılamak üzere GTÜ ile iş birliği yaparak, sevgi ve kardeşlik mağazalarının 7'ncisini açtıklarını söyledi. 


Mağazada gönüllü öğrencilerin görev yapacağını dile getiren Akar, imkanı olmayan her öğrencinin mağazadan yararlanabileceğini açıkladı.


Akar, projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere ve giyim eşyalarının temini konusunda yardımcı olan sponsor ve bağışçılara teşekkür etti. 


GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ise GTÜ'den beklentilerin daha çok...