27 / 04 / 2024

GENÇ LEGO İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

GENÇ LEGO İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Ufuk İlhan tarafından kuruldu.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Genç tarafından kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Sosyal medyada tartışılan üçgen binanın müteahhidi konuştu: Deprem yönetmeliğine uygun!

Sosyal medyada gündemden düşmeyen Çekmeköy'deki 5 katlı üçgen binanın müteahhidi, binanın deprem yönetmeliğine uygun olduğunu açıkladı. İşte o açıklama...

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Genç Babacanlar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Babacanlar İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Kaan Babacan tarafından kuruldu.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Süren Filiz Sağlam tarafından kuruldu.

GENÇ LEGO İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres Haberi

GENÇ LEGO İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Maltepe'de Ufuk İlhan tarafından kuruldu.



Genç Lego İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut iş yeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazi üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Her türlü bina,büro,tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje,teknik hesaplar, danışmalık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek  c. Dekorasyonla ilgili boya, parke ve cam cila,duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. d. Elektrik ve elektronik malzemeleri almak,satmak,...