23 / 07 / 2024

Genel Sekter Vekili Murat Demir

Genel Sekter Vekili Murat Demir

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Ağcalı Vadisi 'nde yapımına başlanılan rekreasyon alanında da incelemelerde bulundu.

Hilal Savcı kimdir? Nerede genel müdür olarak çalıştı? Hangi şirkette yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Hilal Savcı, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerede genel müdür pozisyonunda görev yaptı? Şu an hangi şirkette çalışıyor? İşte Hilal Savcı ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Ufuk Başer, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Başer, aynı zamanda şirket genel müdürü olarak atandı...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 170 yaşında!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Kanal: "170 yıllık tecrübesiyle mülkiyet ve buna ilişkin hakların tesisiyle görevli olan kurumumuz, özellikle son dönemlerde teknolojik altyapısını güçlendirmesi ile sunduğu hizmet kalitesini arttırmıştır" dedi.

Mistral GYO Genel Müdürü Refael Dalva istifa etti!

Mistral GYO Genel Müdürü Refael Dalva görevinden istifa etti. Göreve genel müdür vekili olarak Serkan Ergüneş geldi.

Ordu Yeşil Yol projesi 2018'de tamamlanacak!

Yeşil Yol Projesi kapsamında düzenlenen istişare toplantısının 5.si Ordu’da gerçekleştirildi. Doğu Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayacak proje toplantısına Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Bülent Civelek ile 8 ilden yetkililer katıldı.

Manisa Ahmetli yatırımları 2017'de hız kazanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ilçe ziyaretlerini Ahmetli ile sürdürdü. Yalçınkaya, 2016 yılında Ahmetli’ye yapılan hizmetleri değerlendirdiklerini ve 2017 yılında yapımı planlanan projeler hakkında görüştüklerini dile getirdi.

Manisa Ahmetli'ye yeni yatırım müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçireceği projeleri yerinde incelemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti.

Manisa Köprübaşı'na yeni hizmet binası ve otogar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı ilçesine önemli hizmetler kazandıracağını söyledi.

Manisa Salihli yeni yatırımlarla değerlenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, ilçe ziyaretlerini Salihli ile sürdürdü. Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen hizmetlerin yanı sıra 2017 yılında yeni projelerin Salihli’ye değer katacağını söyledi.

Aytaç Yalçınkaya Gölmarmara yatırımlarını mercek altına aldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gölmarmara’da incelemelerde bulundu.

Manisa Akhisar yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde yer alan hizmet binalarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa'da Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlendi!

Yunusemre Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Atölye çalışması düzenlendi. Saruhan Otel’de düzenlenen atölye çalışmasına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya da katıldı.

Genel Sekter Vekili Murat Demir Haberi

Genel Sekter Vekili Murat Demir

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekter Vekili Murat Demir ve ilgili Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle birlikte Ağcalı Vadisinde yapımına başlanılan rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak, “Büyükşehir’e yakışan büyük projeleri bir bir şehrimize kazandırmaya başladık. Ekibimizle beraber Kahramanmaraş’ın geleceği için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi. Başkan Erkoç verdikleri her sözün hayata geçirilmesi için planlı ve programlı bir çalışma yürüttüklerini belirtti.


Yeşil alanlarla şehrin çehresi değişecek…


Açıklamasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve ileriki zamanlarda gerçekleştirilecek olan yeşil alan çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Erkoç;“Bugün şehir merkezimizde çok büyük bir rekreasyon alanı çalışmamızın ilk adımını atıyoruz. Ağcalı Vadisi dediğimiz bölgede ilk etapta 215 bin metrekare olmak üzere büyük bir...