01 / 05 / 2024

General Electric Türkiye

General Electric Türkiye

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de milyar dolarlık yatırım yapan şirketin müdürü Hulusi Akar'ın gelini çıktı

Türkiye'de 2000 yılında kurulan Yemeksepeti'ne ilk 2012’de 44 milyon dolar yatırım yapan General Atlantic’in genel müdürünün Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın gelini olduğu ortaya çıktı. General Atlantic'le Türkiye'de yatırım fırsatları kovalayan isim Melis Kahya Akar.

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

Akıllı şehirler Türkiye'yi geliştirecek!

Schneider Electric Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Caspar Herzberg, akıllı şehir projelerinin Türkiye için fırsat olabileceğini açıkladı.

GE’den Türkiye’ye akıllı fabrika yatırımı!

General Electric (GE), Gebze'deki güç transformatörleri fabrikasını akıllı formata dönüştürüyor.

Mitsubishi Electric plastik geri dönüştürme projesini hayata geçirdi!

Mitsubishi Electric, ileri teknolojisini dünya genelinde insanlığın yaşam kalitesini artırmak için yeni projeler üretiyor. Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Çin, Türkiye'deki nükleer santral ihalesine katılacak mı?

Türkiye'nin 3. santral ihalesine Çin şirketinin de katılacağı konuşuluyor. Çin Devlet Nükleer Enerji Teknolojisi ve ABD merkezli Westinghouse Electric, Türkiye'nin 3. nükleer santralini kurmak için açılacak ihalede teklif verecek olası ülkeler arasında.

Mitsubishi Electric, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edecek!

Mitsubishi Electric'in Türkiye Başkanı Fujisawa, büyüyen Türkiye'nin gelişimine ortak olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Fujisawa, yaptığı konuşmada, şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkiye rüzgarda 17 ülkenin bölgesel merkez üssü olacak!

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

General Klima, Türkiye'de satış ve hizmet kuracak!

Dünyanın önde gelen klima üreticilerinden General, Türkiye’de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı. General, Türkiye’de de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı.

General, Türkiye'yi merkez üssü yapıyor!

General; Türkiye’de kendi şirketini kurarak özel satış ve hizmet ağını oluşturdu. FG Europe Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu OHNO, “Türkiye hızla gelişen bir pazar, biz de global büyüklüğümüzden aldığımız destekle bölgedeki gücümüzü daha da artıra

Konut sigortasında Türkiye geride kaldı!

Konut sigortasında Türkiye geride kaldı. GENERALİ Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric. gelişmiş ülkelerdeki konut sigortalılık oranı ile karşılaştırıldığında Türkiye'deki sigortalılık oranının düşük kaldığını belirtti.

General Electric Türkiye Haberi

General Electric Türkiye

Küresel teknoloji şirketi General Electric’in, öncelikli büyüme pazarlarından biri olarak ilan ettiği Türkiye’nin başına bir kadın getirmiş olması rastlantı değil. 


GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan Özsoy’a göre 21. yüzyıl kadınların ve gençlerin yüzyılı olacak. Yenilikçiliğe, yeni fikirlerin desteklenmesine inanan Özsoy, “General Electric'in başarısını yeni şeyler üretmeye borçlu” diyor. 


Türkiye, General Electric tarafından yatırım yapılacak en önemli 5. ülke olarak değerlendiriliyor. 


Özsoy, “Türkiye sağlık, havacılık, enerji, ulaştırma gibi çok sayıda alanda proje üreten bir ülke. Sağlam bir altyapısı, yetenekli işgücü var. Türkiye’de ne merkezi kurarsanız kurun, ekip bulmakta zorlanmıyorsunuz. Türkiye aynı zamanda coğrafi konumu ile de çok önemli bir rol üstleniyor. Türk insanı çok yaratıcı. Gençlerin çok fazla fikri var” yorumlarını yapıyor. Fakat Özsoy’un dikkat çektiği bazı eksiklikler de...