28 / 04 / 2024

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Yaylaghi tarafından kuruldu.

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cezair Karalök tarafından kuruldu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Genesis Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Genesis Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Sibel Güney tarafından kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Esat Korkmaz ve Mehmet Furkan Doğru ortaklığında kuruldu.

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yasemin Yavuz Yüksel tarafından kuruldu.

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşkın tarafından kuruldu.

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Arnavutköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çolak tarafından kuruldu.

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan     Sevmiş tarafından kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erva Dizayn İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Varçin tarafından kuruldu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim Haberi

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Yaylaghi tarafından kuruldu.

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4-Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 6-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların...