05 / 05 / 2024

genesis pratik barbekü keyfi sunuyor

genesis pratik barbekü keyfi sunuyor

Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol gazlı barbeküler. Genesis gazlı barbeküler hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Atalay Düzgören tarafından kuruldu.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi sahip olduğu göz alıcı tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile barbekü ve ızgara yapma işlemine farklı bir boyut kazandırıyor.

Eski Genesis yöneticileri hakkında büyük iddia! İflas etmeden önce bunu yapmışlar

CNBC tarafından görüntülenen yazışmalara göre, kripto kredi kuruluşu Genesis iflas başvurusunda bulunmadan sadece haftalar önce, şirketin üç eski çalışanı yeni bir kripto hedge fonu için milyonlarca dolar güvence altına aldıklarını iddia etti.

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

Genesis Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Genesis Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Sibel Güney tarafından kuruldu!

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

Dorçe'den modüler yapı sistemleriyle pratik bina çözümleri! 

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak binalar için hızlı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Yaylaghi tarafından kuruldu.

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ersoy tarafından kuruldu.

genesis pratik barbekü keyfi sunuyor Haberi

genesis pratik barbekü keyfi sunuyor

Sıcak yaz günlerinde bahçelere, teraslara taşınan ve açık hava keyiflerini tamamlayan en güzel aktivitelerden biri de şüphesiz barbekü yapmak. Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol ise gazlı barbeküler.


Hafta sonları, akşam yemekleri ve özel anların vazgeçilmezi barbekü keyfi, havaların ısınmasıyla birlikte şenliğe dönüşüyor. Barbekü denince akla gelen ilk marka Weber Stephen, çok yönlü fonksiyonları ve mükemmel dizaynı ile Genesis gazlı barbekülerini hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.


Genesis gazlı barbekü ile rahat ve pratik barbekü keyfi

Weber Stephen gazlı barbekü modelleri ile kömürü tutuşturmak, köz olmasını beklemek ve kül temizlemek gibi zahmetli işler ortadan kalkıyor. Sear istasyonu sayesinde et mühürlemek isteyenlere olanak sağlayan Genesis gazlı barbeküler “Crossover Ateşleme Sistemi” sayesinde kötü hava koşullarında...