27 / 04 / 2024

Eski Genesis yöneticileri hakkında büyük iddia! İflas etmeden önce bunu yapmışlar

Eski Genesis yöneticileri hakkında büyük iddia! İflas etmeden önce bunu yapmışlar

CNBC tarafından görüntülenen yazışmalara göre, kripto kredi kuruluşu Genesis iflas başvurusunda bulunmadan sadece haftalar önce, şirketin üç eski çalışanı yeni bir kripto hedge fonu için milyonlarca dolar güvence altına aldıklarını iddia etti.



Şirkette beş yılı aşkın bir süre geçirdikten sonra Eylül ayında Genesis’ten ayrılan Matt Ballensweig, Aralık ortasında müstakbel Bir yatırımcıya, başlamakta olduğu Hunting Hill Digital adlı bir fonla ilgili bir mesaj gönderdi. Ballensweig, Bessemer Venture Partners’tan30 milyon $‘lık post-para değerinden 2.5 milyon $’ı zaten aldığını söyledi ve kendisinin ve ortaklarının 5 milyon $ daha toplama sürecinde olduklarını yazdı.


Bessemer, CNBC’ye bir e-posta ile Hunting Hill Digital’de yatırımcı olmadıklarını söyledi.

Mesajda, fonun “amiral gemisi ürününün” 2023′ün ilk çeyreğinde hayata geçeceği belirtildi.

Fonun diğer ortakları arasında Genesis’te altı yıldan fazla görev yapan Martin Garcia ve Genesis’in eski ticaret başkanı Reed Werbitt yer alacak.Werbitt, Garcia ve Ballensweig, 2022′de yaklaşık aynı zamanlarda Genesis’ten ayrıldı.

Barry Silbert’in Digital Currency Group’a ait olan Genesis, Kasım ayında kripto borsası FTX’in çöküşünün neden olduğu endüstri bulaşmasındaki son kayıp olan Perşembe günü iflas koruması için başvurdu . İflas başvurusunda, Genesis 100.000′den fazla alacaklı listeledi ve toplam yükümlülükleri 1.2 milyar dolar ile 11 milyar dolar arasında değişiyor.

Eski Genesis yöneticileri hakkında büyük iddia! İflas etmeden önce bunu yapmışlar

Ballensweig, Genesis’in ödünç verme kitabının patlamasıyla ilgili yasal dosyalarda yer aldı. Bir kripto borsası ve önemli bir Genesis müşterisi olan Gemini, Ballensweig’i Temmuz ayında Gemini’ye Genesis’in mali açıdan istikrarlı olduğu konusunda yanlış bir şekilde güvence vermekle suçladı.Mahkeme dosyalarına göre Gemini, Ballensweig’in temsilcilerine Genesis’in “uzun vadeli... işletme sermayesi” olduğunu söylediğini iddia etti.

Ballensweig, Gemini tarafından kendisine yöneltilen iddialar veya son sermaye artırımı hakkında yorum yapılması talebine yanıt vermedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön