10 / 05 / 2024

Eski Genesis yöneticileri hakkında büyük iddia! İflas etmeden önce bunu yapmışlar

Eski Genesis yöneticileri hakkında büyük iddia! İflas etmeden önce bunu yapmışlar

CNBC tarafından görüntülenen yazışmalara göre, kripto kredi kuruluşu Genesis iflas başvurusunda bulunmadan sadece haftalar önce, şirketin üç eski çalışanı yeni bir kripto hedge fonu için milyonlarca dolar güvence altına aldıklarını iddia etti.



Ballensweig, son dokuz ayını Genesis’te genel müdür ve ticaret ve borç verme eş başkanı olarak geçirdi.

Ballensweig, eski Genesis çalışanlarının, koruma fonu Hunting Hill’den Adam Guren ile birlikte çalıştığını söyledi. Hunting Hill, 2010′da başlatılan ve 2020′de bir kripto fırsatlar fonu ile dijital varlığa yatırım yapan 718 milyon dolarlık bir koruma fonu .

Eski Genesis yöneticileri hakkında büyük iddia! İflas etmeden önce bunu yapmışlar

Hunting Hill, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Ballensweig, amiral gemisi ürününü bir “alfa çok katmanlı (delta nötr)” veya çok stratejili, düşük riskli, yüksek getirili yatırımlarda uzmanlaşmış bir fon olarak sundu. Üçlünün ayrıca “En İyi 25 Dizin” ve “DeFi beta” dahil olmak üzere iki beta ürünü daha piyasaya süreceğini de sözlerine ekledi.

Ballensweig konuşmasında “Değerli bir erken ortak olacağınızı düşünüyorum,” dedi.

Ballensweig, bir fon başlatmak isteyen tek Genesis şapı değil. Neredeyse dört yıl sonra Mart ayında şirketten ayrılan Genesis’in eski başkan yardımcısı Roshun Patel, 2022′nin ortalarında yeni bir fon için nakit topluyordu . CNBC, zamları hakkında yorum yapmak için Garcia, Werbitt ve Patel’e ulaştı, ancak hemen yanıt alamadı.

Ünlü firma o listeyi paylaştı! İşte 2022'nin ''en''leri

Fiber internet fiyatları belirlendi? 22 Ocak 2023 internet fiyatları listesi

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön