04 / 05 / 2024

genpower jeneratöt latek ortaklığı

genpower jeneratöt latek ortaklığı

Latek Holding A.Ş, Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bütün aktif ve pasifini kül halinde tasfiyesiz olarak devraldı. Birleşme için yapılan yazılı açıklama haberimizde...

BİM’de set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü!

BİM’in 28 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü. İşte BİM 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü ne kadar? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel VBJU 8026 mor buhar jeneratörlü ütü, sağladığı kullanım avantajlarıyla ütü yapmanın olumsuz şöhretini geçmişte bırakıyor. Ütülemeyi kolay, hızlı ve zevkli bir hale getiriyor. Peki, Vestel VBJU 8026 ütüde buhar basıncı kaç?

Fakir Veronica Buhar Jeneratörlü Ütü uygun fiyata nerede ne kadara satılıyor? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütünün özellikleri dikkat çekiyor.

Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi FG Wilson oldu!

Türkiye’deki en büyük iki projeden biri olan Skyland İstanbul’un jeneratör üreticisi Avrupa’nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör üreticisi FG Wilson oldu.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Alimar Jeneratör yeni fabrikasını Balıkesir OSB'de açtı!

Alimar Jeneratör'ün Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern fabrikasının açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katıldığı törenle yapıldı.

Üçüncü Havalimanı'nın jeneratörü Aksa'dan!

Türkiye'nin yanı sıra Amerika ve Çin'de de üretim tesisleri olan ve dünya jeneratör liginde beşinci sırada yer alan Aksa Jeneratör Avrupa'dan marka satın almayı planlıyor.

Aksa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 17 MW'lik jeneratör!

Aksa Jeneratör, Türkiye’nin en prestijli projeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun aydınlatılması için 17 MW gücünde 35 jeneratör seti kurulumu gerçekleştirdi.

Aksa Jeneratör Tahran'da satış ofisi açtı!

Aksa Jeneratör, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da ekledİ.

Aksa Jeneratör, İran'da yeni ofis açtı!

Dünyanın en önemli jeneratör üreticilerinden Aksa Jeneratör, yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle büyümesini sürdüren Aksa Jeneratör, İran’da açtığı yeni satış bayi ile ülkenin enerjisine enerji katacak.

Aksa Jeneratör kiralama hizmeti ile enerjiyi garantiliyor!

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor.

Semih Yağcı FG Wilson Türkiye'de satış müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

genpower jeneratöt latek ortaklığı Haberi

genpower jeneratöt latek ortaklığı


Latek Holding'den yapılan açıklama şöyle:


Aşağıda yer alan özel durum açıklamamız 1.10.2013 tarihinde yapılan açıklamamızın doğru şablonda tekrar açıklanmasından ibarettir, yeni bir açıklama içermemektedir.


Şirketimizin 30.09.2013 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Ankara Ticaret Sicil Memurluğu'na 91302 sicil numarası ile kayıtlı Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Şirketimizin Türk Ticaret Kanunu'nun 146-151 ve 451. maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20. maddeleri ve Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatı hükümlerine uygun olarak 30.06.2013 tarihli finansal tabloları esas alınarak birleştirilmesine, bu birleşmenin Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bütün aktif ve pasifinin kül halinde tasfiyesiz olarak Latek Holding A.Ş. tarafından devralınması suretiyle Latek Holding A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilmesine ve söz konusu birleşme işlemleri için gerekli yasal işlemlere başlanılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.


Latek Holding'in SPK başvurusu:


Şirketimiz tarafından 1 Ekim...