28 / 04 / 2024

genta inşaat taahhüt

genta inşaat taahhüt

Genta İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 7 milyon TL sermaye ile, Bitlisli iş adamı Sadullah Gencer ve Gülperi Gencer ortaklığıyla kuruldu...

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aysima Bir İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı!

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı. Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket’in merkez nakli Ataşehir’de yapıldı.

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Cure Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Cure Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nafiz Burçin   Kandemir tarafından kuruldu.

Agl Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agl Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökhan Avni Laçin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Poyan Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyan Mühendislik Proje Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Burçin Barkın Perçin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi'nde kuruldu.

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar İpek ve Elena Moldovan ortalığıyla 100 in TL sermaye ile 29 Eylül'de Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

ABN İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Veysi Yaşin, Fatih Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şah Kızılkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Esenler, Üçyüzlü'de kuruldu.

Era KL İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era KL İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selamet Karaman, Gökhan Avni Laçin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Tayraş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tayraş İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Afşin, İbrahim Afşin tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Osmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

genta inşaat taahhüt Haberi

genta inşaat taahhüt

7 milyon TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Kendi arsasına ve başkalarının arsalarına kat karşılığı inşaat yapmak ve 10.3.1995 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Esentepe Mahallesi Kasap Sokak NO:16 Eser İş Merkezi A Blok Kat:7 Daire:58 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Gencer Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Bitlisli iş adamı Sadullah Gencer ve Gülperi Gencer ortaklığıyla...