14 / 05 / 2024

Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi Nerede

Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi Nerede

Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Barbaros Ünlü ve Umut Ağyüz imzasıyla kuruldu.

Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Barbaros Ünlü ve Umut Ağyüz imzasıyla kuruldu.

Arhenius Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arhenius Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fürkan Evirgen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi 'nde kuruldu.

Togi Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Togi Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak, Teknokent Argem Binası'nda kuruldu.

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Araştırma Geliştirme Bilgisayar ve Teknoloji Hizmetleri Limited Şirketi, Kemal Taşhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi 'nde kuruldu.

Doruksistem Mühendislik Teknoloji ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruksistem Mühendislik Teknoloji ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Selçuk Bilgin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 250 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Marmara Üniversitesi teknoloji geliştirme bölgeleri imarı askıda!

Kadıköy, Halkalı ve Maltepe'de Marmara Üniversitesi'nin Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak belirlenen alanlar geçen yıl Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Belirlenen bölgelerin imar planı bugün askıya çıktı...

Antalya EXPO 2016'daki Türkiye Biyoçeşitlilik Tema Parkuru'nun inşaatı başladı!

EXPO 2016 Antalya Alanı’nda yer alacak 150 metre uzunluğundaki Türkiye Biyoçeşitlilik Tema Parkuru’nun yapımına başlandı. Antalya’da 2016 yılında düzenlenecek olan EXPO 2016 alanında çalışmalar devam ediyor.

Antalya EXPO 2016'daki Biyoçeşitlilik Tema Parkuru'nun yapımı başladı!

EXPO 2016 Antalya Alanı’nda yer alacak 150 metre uzunluğundaki Türkiye Biyoçeşitlilik Tema Parkuru’nun yapımına başlandı.Aralık ayında tamamlanması planlanan Biyoçeşitlilik Tema Parkuru yaklaşık 12 milyon TL’ye mal olacak.

EXPO 2016 Antalya'da Biyoçeşitlilik Tema Parkuru'nun yapımına başlandı!

EXPO 2016 Antalya'da yer alacak "Biyoçeşitlilik Tema Parkuru"nun yapımına başlandı. Parkurda, uygun iklim koşulları oluşturularak Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi gibi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden bitkiler sergilenecek.

Novatrans Teknoloji Elektrik Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novatrans Teknoloji Elektrik Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent İnce tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Husseın Ghannam tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı’nın tercihi A4 Plaza!

TNL Gayrimenkul Geliştirme'nin danışmanlık ve kiralama hizmetlerini gerçekleştirdiği A4 Plaza, Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı ofisi olarak hizmet verecek.

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi Nerede Haberi

Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi Nerede


Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Barbaros Ünlü ve Umut Ağyüz imzasıyla kuruldu. 


Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi iş konusu; Laboratuvar ortamında DNA (deoksiribonükleik asit) işaretleyicilerini (biomarker) ve biyoinformatik araçları kullanarak göğüs kanseri riskini ölçmek için biyolojik veri analizi, gen analizi, değişken analizi, diferansiyel analizi ve statik modelleme yapmak. 



Genz Biyo Teknoloji Anonim Şirketi Adres; Esentepe Esentepe Mh.Ecza Sk. Safter İş Mer.Bd 6/1-(1)...