02 / 05 / 2024

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.



Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,  15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.


Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Tren vagon demiryolu teknoloji ve ekipmanlarını ithalat, ihracat ve imalatını yapmak 2-Her türlü özel alaşımlı ve vasıflı çelik ithalatı, ihracatını ve imalatını yapmak 3-Her türlü vagon, demir yolu ekipmanı üretimi ve montajını yapmak ithalat ve ihracatını yapmak 4-Tren ray ve beton yer hizmetleri satış ve montaj işlemlerini yapmak 5-Tren vagon ve tranvay yazılım programını ithalat ihracat ve kurulum hizmetleri sağlamak 6-Tren tranvay ve hafif metro kurulum ve teknik servis hizmetlerini sağlamak 7-Raylı-Raysız yeraltı ve yer üstü her türlü kara, deniz göl ve hava ulaşım ve taşımacılığı hizmetlerini yapmak, yaptırmak, işletmek ve işlettirmek.


Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres:Başakşehir, İ.O.S.B.Demirciler Sanayi Sitesi, B-5 Blok No.122 Kat.2 


Geri Dön