17 / 05 / 2024

Ayaz Tren Vagon Demiryolu nerede

Ayaz Tren Vagon Demiryolu nerede

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Milli tren için geri sayım başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adapazarı'nda bulunan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş.'de (TÜVASAŞ) 2018'in sonunda raylarda olması hedeflenen Milli Yüksek Hızlı Tren'i inceledi.

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

İzmir metrosu için yeni vagon alınıyor!

Gelecek 10 yeni vagonla İzmir Metrosu filosundaki vagon sayısı ikiye katlanarak 172'ye ulaşacak. Tren setlerinin geri kalan kısmı ise ihale süreci tamamlanarak sözleşmenin imzalanmasının ardından 26 ayda teslim edilecek.

Milli Tren için geri sayım başladı!

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. (TÜVASAŞ) Genel Müdürü Erol İnal, 'Milli Tren Projesi'nde imalat sürecinin yakında başlayacağını belirterek, "En geç 2.5 sene içinde milli tren raya konulacak" diye konuştu...

Milli Tren'de sona gelindi!

Türkiye Vagon Sanayii AŞ ( TÜVASAŞ ) Genel Müdürü Erol İnal, "Allah'ın izniyle en fazla 2,5 sene içinde milli tren raya konulacak" dedi.

Milli Tren Projesi için geri sayım başladı!

Türkiye Vagon Sanayii AŞ (TÜVASAŞ) Genel Müdürü Erol İnal, "Milli Tren Projesi"nde imalat sürecinin yakında başlayacağını belirterek, "Allah'ın izniyle en fazla 2,5 sene içinde milli tren raya konulacak" dedi.

Çin-Türkiye hızlı tren projesi 150 milyar dolara mal olacak!

Çin'in en büyük lokomotif ve vagon üreticisi olan CSR'in başkanı Zhao Xiaoyang, Şincan'dan başlayacak 6000 kilometre uzunluğundaki hızlı tren hattının Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran ve Türkiye'ye uzanacağını kaydetti.

Çin'den dev Türkiye projesi: Şincan'dan İstanbul'a hızlı tren!

Çin'in en büyük lokomotif ve vagon üreticisi olan CSR'in başkanı Zhao Şiaoyang, Şincan'dan başlayacak 6 bin kilometre uzunluğundaki hızlı tren hattının Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran ve Türkiye'ye uzanacağını söyledi.

İzmir'de yeraltına vagon otoparkı yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, büyüyen metro sistemi ve araç filosu için Halkapınar'da yeraltı depolama tesisleri kuracak. 6 hattan oluşacak park alanında 110 vagon park edilebilecek. Tesislerin içine, 'otomatik tren yıkama sistemi' de kurulacak.

Erol İnal: Milli tren, Sakarya'da üretilecek!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ. Genel Müdürü Erol İnal, Milli Tren Projesi ile vagon ve demiryolu üretiminde Sakarya'nın marka olabileceğini belirterek, "Bu sektör, Türkiye'de yeni yeni ayağa kalkan, şekillenen bir sektör ve çok hızlı yol alıyor" dedi...

Yerli tren İzmir-Bandırma seferine çıktı!

Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketi (TÜVASAŞ) tarafından Adapazarı'nda üretilen ilk yerli dizel tren seti "Anadolu", düzenlenen törenle İzmir - Balıkesir - Bandırma arasında seferlerine başladı...

Ayaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Aytaş tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu

Ayaz Tren Vagon Demiryolu nerede Haberi

Ayaz Tren Vagon Demiryolu nerede

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,  15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.


Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Tren vagon demiryolu teknoloji ve ekipmanlarını ithalat, ihracat ve imalatını yapmak 2-Her türlü özel alaşımlı ve vasıflı çelik ithalatı, ihracatını ve imalatını yapmak 3-Her türlü vagon, demir yolu ekipmanı üretimi ve montajını yapmak ithalat ve ihracatını yapmak 4-Tren ray ve beton yer hizmetleri satış ve montaj işlemlerini yapmak 5-Tren vagon ve tranvay yazılım programını ithalat ihracat ve kurulum hizmetleri sağlamak 6-Tren tranvay ve hafif metro kurulum ve teknik servis hizmetlerini sağlamak 7-Raylı-Raysız yeraltı ve yer üstü her türlü kara, deniz göl ve hava ulaşım ve taşımacılığı hizmetlerini yapmak, yaptırmak, işletmek...