07 / 05 / 2024

Geonat Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi adresi

Geonat Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi adresi

Geonat Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi, Altay Ertin tarafından 40 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Ali Nihat Tarlan Caddesi 'nde kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Mz Müşavirlik Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Müşavirlik Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Malik Zahid Aymak tarafından kuruldu.

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proce Uluslararası Altyapı Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Karaman tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bayraktar Mühendislik Müşavirlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Fatih’te yapıldı. 

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Accord Bridge Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Accord Bridge Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Durukan tarafından kuruldu.

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Murat Atalay Mimarlık İnşaat Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Atalay Mimarlık İnşaat Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Atalay tarafından kuruldu.

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sırma tarafından kuruldu.

Trigo Elektrik Proje Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trigo Elektrik Proje Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selin Kocalar tarafından kuruldu.

Ls Proje Mühendislik Müşavirlik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Proje Mühendislik Müşavirlik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli  Lokman Susam tarafından kuruldu.

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün maltepe'de 1 milyon 585 bin 500 TL sermaye bedeli ile Akif Baştekin tarafından kuruldu.

Geonat Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi adresi Haberi

Geonat Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi adresi

Geonat Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi, Altay Ertin tarafından 40 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Ali Nihat Tarlan Caddesi'nde kuruldu.


Geonat Müşavirlik ve Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; a)Yurt içi ve yurt dışında inşaat,madencilik,petrol,çevre ve ilgili alanlarda mühendislik jeolojisi jeoteknik, hidro-jeoloji, genel araştırmalar yapılması, mühendislik hizmetleri verilmesi ve bu konularda teknik müşavirlik yapmak ve yine bu alanlarda teknik ölçme, ıslah ve sağlamlaştırma işlerini planlamak, projelendirmek ve tesisi ile inşaatı dahil uygulamak, b)Genel ve özel amaçlarla bir alanın jeolojik modelinin oluşturulması ve yorumlanmasına yönelik arazi etüdü, değişik amaçlı örnek alımları; petrografık, mineralojik, paleontolojik inceleme ve yorumlama, değişik ölçülerde jeolojik kesit hazırlanması ve jeoloji harita ve veri üretimi, c)Genel veya Özel amaçlarla fiziksel jeoloji, tektonik, petrografi, sedimantoloji ve...