05 / 05 / 2024

Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi

Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi

Kemer de ki arıtma tesislerine 'Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi' kuruldu. Sistem, arıtmaların çalışması ve çıkan atık su Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat izlenebilecek.

Dolar için 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar ortaya atılıyor! İşte doların gerçek değeri! Herkes baksın

Milyonlarca kişi dolar/TL kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar kuru için uzman isimlerden 10 TL, 40 TL olacak gibi senaryolar gelmeye devam ediyor. İşte doların gerçek değeri. Herkes baksın...

Kanal İstanbul'la ilgili hangi iddialar gerçek?

Kanal İstanbul projesine ilişkin tartışmalar devam ediyor. Birçok kişinin karşı çıktığı proje için her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Peki Kanal İstanbul'la ilgili hangi iddialar gerçek? İşte tüm merak edilenler...

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 80‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi 2017 Eylül'de tamam!

Kahramanmaraş Su ve Atıksu Projesinde betonarme inşaat çalışmalarında yüzde 46'lık fiziki gerçekleşme sağlandı. Projede çalışmaların 2017 Eylül ayında bitirilmesi hedefleniyor.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Aydın Efeler'de atıksu arıtma tesisi restore ediliyor!

Aydın'da sürdürülen alt yapı çalışmalarının önemli bir bölümü'de Efeler ilçesinde gerçekleşiyor. ASKİ mevcut atıksu arıtma tesis ve terfi merkezlerini restore ediyor.

Balıkesir Gönen'e yeni atıksu arıtma tesisi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

Çorlu'da Atıksu Kollektör Hattı için acele kamulaştırma!

Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Atıksu Kollektör Hattı Ana Toplayıcı Ek Proje yapım işi kapsamında acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları sürüyor!

Merzifon Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işlerinin görüşüldüğü 4. aylık toplantısı Merzifon Belediyesi'nde proje ortaklarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi Haberi

Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi

Kemer Kaymakam vekili Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz ve Ak Parti îlçe Başkam Ferruh Derin ile birlikte Kemer'deki Antalya Su ve Atıksu İdaresi'ne (ASAT) bağlı arıtma tesisini gezdi. Arıtmadan sorumlu Mehmet Kartal'dan bilgi alan Cevheroğlu ve beraberindeki heyet, yeni kurulan Gerçek Zamanlı Atıksu izleme Sistemi'ni inceledi. 



Kemer için önemli kazanım..

Kemer Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, "Özellikle Kemer olarak en önemli sermayemiz denizimiz. O temiz denizimizin varlığı bizim ve turizm için bir teminat. Bunun da sadece ve sadece hem yerel otorite tarafından, hem de Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından takibi çok önemli. Bu sistem sayesinde her türlü spekülasyon ve 'su kirleniyor' gibi söylemlerin önüne geçmiş olacağız. Bu yeni bir sistem. Kemer için...