05 / 05 / 2024

Gercüş Lojmanları yıkım

Gercüş Lojmanları yıkım

Batman'ın Gercüş İlçesindeki Belediye Lojmanları, depreme dayanıklı olmadığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu gerekçesiyle boşaltılıp yıkılacak.

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

Şile'deki eski askeriye lojmanları yıkılıyor!

Askeriye lojmanlarının yeni yerine taşınması ile beraber askerlik şubesi yanında yer alan ve atıl durumda kalan eski askeriye lojmanlarının yıkımına başlandı.

Batman Gercüş Lojmanları yıkılıyor!

Batman'ın Gercüş İlçesindeki Belediye Lojmanları, depreme dayanıklı olmadığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu gerekçesiyle boşaltılıp yıkılacak.

Aydın Vakıflar yeni binası için yıkım başladı!

Aydın Efeler’de Atatürk Kent Meydanı yanında yer alan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü lojmanları olarak kullanılan binanın yerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni hizmet binası yapımı için yıkım çalışmaları başladı.

TBMM lojmanları yıkılıyor!

TBMM Kampüsü içinde bulunan ve 16 ay önce ısı yalıtımı yapılan lojmanların yıkımına başlandı. Bürokratların lojmanları boşaltmasının ardından dairelerin camları söküldü, binaların etrafı çevrilerek yıkım makineleri için hazırlık yapıldı...

Kayseri'de askeri lojmanlar ve iki villanın yıkımı tamamlandı!

Kayseri Büyüksehir Belediyesi başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında askeri lojmanlar ve iki villanın yıkımı tamamlandı. 4 bin metrekarelik alan park olacak. Park bu yıl içerisinde bitirilecek.

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Gercüş Lojmanları yıkım Haberi

Gercüş Lojmanları yıkım


Batman'ın Gercüş İlçesindeki Belediye Lojmanları, depreme dayanıklı olmadığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu gerekçesiyle boşaltılıp yıkılacak.


İçişleri Bakanlığı tarafından Gercüş Belediyesinde görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, Bağlarbaşı Mahallesi Kazım Koyuncu Bulvarı üzerindeki Belediye Lojmanlarında oturan ailelere, konutları boşaltmaları konusunda yazı gönderdi. Yazıda, emekli ve dulların kaldığı 20 dairelik lojmanların, 31 Mart 2017 yılına kadar tahliye edilmesi ve dairelerini boşaltan ailelere 1 yıllık kira desteğinin verileceği bildirildi. Kış mevsiminde çıkmak istemediklerini belirten aileler “Lojmanlarda kalan ailelerin çoğu emekli ve dul. Kış mevsiminde nasıl çıkacağımızı düşünüyoruz. Kira yardımı olaraktan sadece bir yıllık yardım yapılacak sonrasında ne olacak” dedi.


Batman Son...