01 / 05 / 2024

Gerede Belediyesi Yukarı Arasta imar planı

Gerede Belediyesi Yukarı Arasta imar planı

Gerede Belediyesi tarafından, Ankara 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'ne karar alıp gönderilirken, kurul tarafından yapılan incelemelerin ardından imar planları onaylandı.

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, fakülteye dönüştürüldü. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gerede Belediyesi'nden 'imar' açıklaması!

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Seviller ve Hacıveli mevkileriyle ilgili Cumhurbaşkanı Kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Bolu'da yapı kayıt belgesi alanlar bilgilendirildi! 

İmar barışına başvuru yaparak, binalarına yapı kayıt belgesi alan vatandaşlar için Gerede Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Manisa Büyükşehir'den 28.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

Bolu Gerede'ye yeni spor tesisi inşaatı!

Gerede Belediyesi tarafından halkın spor ihtiyacını karşılamak için adım atılıyor. Belediye, bölgede yeni bir spor tesisi inşaatına başladı.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Gerede Belediyesi kat karşılığı işyeri ve otel yaptırıyor!

Gerede Belediyesi, Kitirler Mahallesi'nde kat karşılığı işyeri ve otel binası yapımı işi ihale ediyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi dönüşüm kapsamında!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları Yukarı Mumcu Mahallesi'ni de kapsayacak.

Çankaya'da 36 gecekondu yıkıldı!

Planlı ve sağlıklı yapılaşmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, Yukarı Öveçler Mahallesi’nde yer alan 36 gecekondununun yıkımını gerçekleştirdi.

Gerede Belediyesi Yukarı Arasta imar planı Haberi

Gerede Belediyesi Yukarı Arasta imar planı

Gerede Belediyesi tarafından, Ankara 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'ne karar alıp gönderilirken, kurul tarafından yapılan incelemelerin ardından imar planları onaylandı. 

Proje çalışmaları da başladı. 

Yukarı Arasta ve çevresini kapsayan yaklaşık 15.000 metre karelik kentsel sit alanının koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları Gerede Belediyesi tarafından özel bir firmaya yaptırıldı.

Gerede Beiediyesi'nin ön onayından geçen düzenleme Kasım ayı belediye meclisi tarafından oybirliği ile onaylanmıştı. 

Koruma amaçlı imar planları için Ankara 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koıuma Bölge Müdürlüğü'ne gönderilen imar planlan onaylandı. Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Arasta bölgesi kentsel sit alanının koruma amaçlı imar planlarını yaptığımız çalışmalar sonrasında tamamladık. Kasım ayı meclisimizde de Ankara 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'ne karar alıp göndermiştik. 

Kurul tarafından yapılan incelemelerin ardından imar planlarımız...