02 / 05 / 2024

Geredeli İnşaat zonguldak

Geredeli İnşaat zonguldak

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yatırımlarını sürdüren Geredeli İnşaat’ın sahibi Şahin Yalçın, son yaşanan olaylara rağmen inadına yatırıma devam ettiklerini ifade etti.

Emlak Konut GYO  Zonguldak Ontemmuz kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Emlak Konut GYO tarafından Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici HB Grup İnşaat ile imzalandı. Sözleşme bedeli 71 milyon 561 bin TL olarak belirlendi. 

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak Çaycuma Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Türk Kızılayı Zonguldak kan bağış merkezi inşaat ihalesi 22 Mayıs'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Zonguldak'ın Merkez İlçesi'ne bağlı Çınartepe Mahallesi'nde kan bağış merkezi yaptırıyor. İnşaat ihalesi 22 Mayıs'ta yapılacak..

Bartın ve Zonguldak'ta acele kamulaştırma kararı!

Bartın ve Zonguldak'ta Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararları alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Geredeli İnşaat, Zonguldak'taki yatırımlarına ara vermeyecek!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yatırımlarını sürdüren Geredeli İnşaat’ın sahibi Şahin Yalçın, son yaşanan olaylara rağmen inadına yatırıma devam ettiklerini ifade etti.

Aydoğan İnşaat Ukrayna'dan 10 dönüm arazi satın aldı!

Zonguldak kökenli Aydoğan Grup bünyesindeki Aydoğan İnşaat, İstanbul Bağdat Caddesi çevresinde dört ayrı projede toplam 110 konut inşa ediyor. Ayrıca Kartal- Maltepe aksında 350 dairelik bir projeye başlamaya hazırlanıyor...

Zonguldak Çaycuma'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 6 milyon 820 bin TL olarak belirlendi.

Coşkun İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Zonguldak Ereğli'deki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Coşkun Hizmet Organizasyonları Madencilik Nakliyat İnşaat’ın yetki belgesini iptal etti.

Geredeli İnşaat zonguldak Haberi

Geredeli İnşaat zonguldak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımlara devam edilmesi yönündeki açıklamalarının ardından yeni projelere imza attıklarını ifade eden Geredeli İnşaat’ın sahibi Şahin Yalçın, “Biz inadına demokrasi inadına yatırım diyoruz. Yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu anda görünen projeye 8 milyon 400 bin TL para harcadık. Son yaşanan olaylardan sonra Cumhurbaşkanımızın yatırımlara devam demesiyle birlikte biz de Cumhurbaşkanımızdan güç aldık. Biz ülkemize ve vatandaşlarımıza güveniyoruz. Yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Yeni projelere imza atıyoruz bu güvenin unsuru” diye konuştu.


“Üç ayrı bölgede şantiye kurduk”

Bölgenin en güçlü inşaat firmalarından biri olduklarını ifade eden Şahin Yalçın, yeni projeler hakkında bilgiler vererek yakında tamamlanacak akıllı binaların bulunduğu Trio Towers ile Zonguldak’ta çığır açacaklarını söyledi. Bölgede üç ayrı noktada şantiye kurduklarını ifade eden Yalçın, “Şunda 3 noktada...