04 / 05 / 2024

Geri dönüşümcü dernekler

Geri dönüşümcü dernekler

4 derneğin 12 Haziran'da güçlerini birleştirdikleri TAYDEP, atık oluşumunun önlenmesi, yeniden kullanım, geri dönüşüm, geri kazanım ve bertaraf edilecek atıkların azaltılması ile ilgili adımları daha hızlı atacak.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Esenyurt'ta konutların geri dönüş süresi 19 yıl!

Esenyurt'ta ortalama konut fiyatı 216 bin TL, ortalama kira 983 TL. İlçede konutların geri dönüş süresi 19 yıl....

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Saraçlar tarafından kuruldu. 

Nmg Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nmg Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Erikci tarafından kuruldu.

Kgi Geri Dönüşüm Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgi Geri Dönüşüm Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Demirel tarafından kuruldu. 

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

MİNT Şişli ve MİNT E-5 projelerinde geri dönüş süresi 16 yıl!

Projelerini, “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konsepti ile  Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT,  İstanbul‘da gayrimenkul yatırımında ortalama 24,7 yıl olan geri dönüş süresini, MİNT E-5 ve MİNT Şişli’de 16,7 yıla kadar düşürüyor.

Geri dönüşümcü dernekler Haberi

Geri dönüşümcü dernekler

Türkiye’de atık yönetimi alanında faaliyet gösteren dernekler, güç birliğine gitti. Atık Kağıt Geri Dönüşümcüler Derneği (AGED), İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği (İGEDDER), Ömrünü Tamamlamış Araçlar Sanayicileri Derneği (ÖTASAD) ve Değerlendirilebilir Atık Malzemeler Sanayicileri Derneği (TÜDAM), sektörün sorunlarını çözmek ve daha iyi temsil etmek için Tüm Atık Yönetimi Dernekleri Platformu’nda (TAYDEP) birleşti. TAYDEP’in kuruluş imza töreni, Avrasya’nın en büyük çevre teknolojileri fuarı REW İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşti. İmza töreni öncesi konuşan AGED Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saral, TAYDEP’in kuruluşunun bir sorumluluk olduğunu söyledi. Önümüzdeki dönem sivil toplum kuruluşları ve üreticiler ile birlikte hareket etmenin bir zorunluluk olduğuna dikkat çeken Saral, sektörün temsili açısından TAYDEP’in önemli işler yapacağını belirtti. AGED Başkanı Saral, “Türkiye’de 29 milyon ton çöp üretiyoruz ve bundan sadece 2.5...