18 / 05 / 2024

Germencik Belediyesi binası

Germencik Belediyesi binası

Germencik Belediyesi tarafından vatandaşa daha geniş bir ortamda daha iyi hizmet vermek için inşaatına başlanan belediye binası Ağustos ayında tamamlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Germencik Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesi'ndeki tarlasını ihale usulü ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Aydın Germencik'te 6.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Germencik Belediyesi tarafından 2 mahalledeki 2 tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Aydın Germencik'teki park ve düğün salonu açıldı!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Nizip Belediyesi binası taşınıyor!

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Nizip Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşınması için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, taşınma işlemlerinin 5 aylık sürede tamamlanacağını kaydetti.

Germencik Belediyesi binası Haberi

Germencik Belediyesi binası

Germencik Belediyesi tarafından vatandaşa daha geniş bir ortamda daha iyi hizmet vermek için inşaatına başlanan belediye binası Ağustos ayında tamamlanıyor.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın yaptığı açıklamada; Aydın’ın Büyükşehir olmasıyla köylerin mahalleye dönüştüğünü bu kapsamda Germencik’in de 36 mahallelik bir ilçe olduğuna dikkat çekti. İlçeye 55 yıldır hizmet veren mevcut belediye binasının büyüyen sorumluluk alanı nedeniyle yetersiz kaldığını ifade eden Akın, "İlçemize yeni bir belediye binası kazandırmak için kısa bir süre önce kollarımızı sıvayarak yeni bir bina projesi ortaya koymuştuk. Bu kısa süre içerisinde epey mesafe kat ederek çalışmalarımızda sona doğru yaklaştık. İlçemize Türk ve Selçuklu mimarisi kimliğini taşıyan bu eser ile kurumsal yapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza daha hızlı ve nitelikli hizmet ulaştırabileceğiz. Allah nasip ederse bu ay içerisinde yeni hizmet...