29 / 04 / 2024

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.




Yatırımlarıyla dikkat çeken Germencik'te Belediye Başkanı Ümmet Akın, projelerine devam ediyor. İlçede 6 bin 500 metrekare alanda inşa edilen ve mimarisiyle dikkat çeken park ile 800 kişilik düğün salonu açılıyor.


800 kişilik düğün salonu var 


Akın, 28 Ekim'de saat 11.00'de yapılacak iki tesisin açılışına vatandaşları davet etti. Germencik'in çehresini değiştirdiklerini söyleyen Akın şöyle konuştu:

"Parkımızda çaydanlık şeklindeki mimarisiyle aile çay bahçesi, vatandaşların oturabileceği kamelyalar, hilal şeklinde içinde lotus çiçeklerinin bulunacağı süs havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, yer satrancı, bisiklet parkuru, labirent ve kız kulesinden esinlenerek yapılan gözetleme kulesi yer alıyor. Ayrıca farklı yaş gruplarına hitap eden oyun sahası ve parkı da mevcut. 800 kişilik düğün salonumuz ise dış mimarisinin yanı sıra iç tasarımıyla da göz dolduruyor.

Yaz-kış kullanılacak salon katlanabilir cam sistemiyle yazın açık, kışın kapalı olarak hizmet verecek. Ayrıca düğün salonunda tam teşekküllü mutfak, nikah memuru için özel salon ve gelin-damat odası da bulunuyor."



Yeni Asır


Geri Dön