19 / 07 / 2024

germencik belediyesi külliye projesi

germencik belediyesi külliye projesi

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediye binasının yeni yerine taşınmasının ardından ‘Külliye Projesi’ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kütahya Belediyesi 57 arsayı 24 ay taksitle satıyor! 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kütahya Belediyesi, Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi'nde yer alan 57 arsayı 24 ay taksitle 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nden satılık 5 arsa! 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Yeşilvadi Mahallesi, 946 ada 17-18-19 parsel ve 1766 ada 6-7 parselde yer alan 5 adet arsayı 358 bin 184 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Kırıkkale Yahşiyan Belediyesi'nden 47 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kırıkkale Yahşiyan Belediyesi, Kırıkkale ili, Yahşiyan ilçesinde yer alan 7 arsayı 46 milyon 949 bin 542 TL'ye satıyor...

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

germencik belediyesi külliye projesi Haberi

germencik belediyesi külliye projesi

Göreve geldiği günden bu güne Projeleriyle dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yeni belediye binasına geçildiğinde eski belediye binasının bulunduğu yere seçim sürecinde söz verdiği vaatlerden olan Külliye Projesini hayata geçireceğini söyledi.


Başkanı Akın, yaptığı açıklamada, “Burada yeni bir şehir inşa etmeyi hedefliyoruz. Yapacak olduğumuz Külliye Germencik’te Yaşam Merkezi haline gelecek, Sosyal alanlarıyla Germencik li Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını görecektir. Alanda bulunan Camiide de restorasyon yapılacak, Kentlerin simgesi olan bir saat kulesi inşa edilecek. Granit zemin kaplaması ve Proje detaylarıyla fark yaratacak alanımızda esnaf alışveriş Merkezleri, Cafeleri, Restaurantı ve Havuzuyla bölgede tek olacak… Yapacağımız bu proje Esnafımızın İş Potansiyelini ve Bölgedeki Ticari hareketliliğinde artmasını sağlayacaktır. Sosyal yönden önemli olan bu projenin Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye...