20 / 07 / 2024

Germencik Belediyesi telefon numarası

Germencik Belediyesi telefon numarası

Germencik Belediyesi tarafından vatandaşa daha geniş bir ortamda daha iyi hizmet vermek için inşaatına başlanan belediye binası Ağustos ayında tamamlanıyor.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Germencik Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesi'ndeki tarlasını ihale usulü ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Aydın Germencik'te 6.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Germencik Belediyesi tarafından 2 mahalledeki 2 tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Aydın Germencik'teki park ve düğün salonu açıldı!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Aydın Germencik'te 3 bin 500 metrekarelik park inşa ediliyor!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde yapımına başlanan ve görselliği ile geleceğe iz bırakacak olan park çok yakında hizmete girecek.

Aydın Germencik Belediyesi'nin eski hizmet binası yıkıldı!

Germencik’te 55 yıllık belediye hizmet binası, yerine yapılacak olan Kent Meydanı Projesi nedeniyle belediye ekiplerinde yıkıldı.İhalesi tamamlanan Kent Meydanı Projesi 6 ay sonra tamamlanacak.

Germencik Belediyesi yeni hizmet binası hizmete açıldı!

İhtiyaçlara cevap veremediğini söyleyen Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Yeni ve modern binamızda Germencik Ziraat Odası ile birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermeye başladık” dedi.

Aydın Germencik'te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçenin yollarına 40 bin metrekarelik asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Germencik Kültür Merkezi açılış töreni gerçekleşti!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik Kültür Merkezi'ni halkın hizmetine açtı. Aydın'ın Germencik ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan kültür merkezinin açılışı yapıldı.

Aydın Germencik Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Aydın'ın Germencik ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan kültür merkezinin açılışı yapıldı. Kültür merkezinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu katıldı.

Aydın Germecik'e yeni meslek yüksekokulu yapılıyor!

Aydın Valiliği, Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle ADÜ Germencik Meslek Yüksek Okulu Projesi hayata geçiriliyor.

Aydın'na Germencik Meslek Yüksek Okulu geliyor!

Aydın Valiliği, Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle ADÜ Germencik Meslek Yüksek Okulu Projesi hayata geçiriliyor.

Germencik Belediyesi telefon numarası Haberi

Germencik Belediyesi telefon numarası

Germencik Belediyesi tarafından vatandaşa daha geniş bir ortamda daha iyi hizmet vermek için inşaatına başlanan belediye binası Ağustos ayında tamamlanıyor.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın yaptığı açıklamada; Aydın’ın Büyükşehir olmasıyla köylerin mahalleye dönüştüğünü bu kapsamda Germencik’in de 36 mahallelik bir ilçe olduğuna dikkat çekti. İlçeye 55 yıldır hizmet veren mevcut belediye binasının büyüyen sorumluluk alanı nedeniyle yetersiz kaldığını ifade eden Akın, "İlçemize yeni bir belediye binası kazandırmak için kısa bir süre önce kollarımızı sıvayarak yeni bir bina projesi ortaya koymuştuk. Bu kısa süre içerisinde epey mesafe kat ederek çalışmalarımızda sona doğru yaklaştık. İlçemize Türk ve Selçuklu mimarisi kimliğini taşıyan bu eser ile kurumsal yapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza daha hızlı ve nitelikli hizmet ulaştırabileceğiz. Allah nasip ederse bu ay içerisinde yeni hizmet...