08 / 05 / 2024

germencik üniversite projesi aydın Adnan Menderes Üniversitesi germencik

germencik üniversite projesi aydın Adnan Menderes Üniversitesi germencik

Adnan Menderes Üniversitesi'nin bir kolunun ilçelerine açılması için yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirten Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediyenin eski kademe binası alanına üniversitenin inşa edileceğini kaydetti.

Bingöl Üniversitesi'ne Kuran Bülbülleri projesi!

Bingöl Üniversitesi'ne Kuran Bülbülleri” projesi yapıldı. Tarım alanında pilot olarak belirlenen üniversite bu projeyle dikkat çekti.

Coordinat Bornova üniversite öğrencileri için çok cazip!

DRC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş yaptığı açıklamada "Coordinat Bornova projesi, üniversite öğrencileri için çok cazip. Yatırımcılar da projemize büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Germencik yeni kent meydanına kavuşuyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, seçim vaatleri arasında yer alan Kent Meydanı Projesi hayata geçiyor.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi için görüşmelere başladı!

Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı'nı açtıktan sonra diğer büyük hedefi olan üniversite projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Orman, proje için Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’yı ziyaret etti.

emlakbuluyoruz.com tüm Türkiye'ye yayılmayı hedefliyor!

Gaziantep Üniversitesi'nin iki akademisyeni tarafından bir üniversite projesi olarak Teknopark'ta doğan ve 7 senedir yayında olan emlak ilan portalı emlakbuluyoruz.com, geliştirmeler ve yeniliklerle dolu yenilenen yüzünü tanıttı.

Aydın Germencik Belediyesi'nin eski hizmet binası yıkıldı!

Germencik’te 55 yıllık belediye hizmet binası, yerine yapılacak olan Kent Meydanı Projesi nedeniyle belediye ekiplerinde yıkıldı.İhalesi tamamlanan Kent Meydanı Projesi 6 ay sonra tamamlanacak.

Germencik-Aslanlar enerji iletim hattı için kamulaştırma!

154 kV (Germencik-Aslanlar) Brş.N-Selçuk enerji iletim hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aydın'na Germencik Meslek Yüksek Okulu geliyor!

Aydın Valiliği, Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle ADÜ Germencik Meslek Yüksek Okulu Projesi hayata geçiriliyor.

Aydın Germencik'e yeni üniversite kuruluyor!

Aydın Valiliği, Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü arasında imzalanan protokolle ADÜ Germencik Meslek Yüksek Okulu Projesi hayata geçiriliyor.

Gözde Grup'tan 900 konutluk Myvia Wins projesi!

Gözde Grubu, 210 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşecek son projesi MyVia Wins’e başlıyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ne 300 metre mesafede hayata geçirilecek proje, yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap ediyor.

Aydın Germencik'e yeni mesire alanı!

Germencik Belediyesi, Dağyeni mesire alanı projesi için çalışmaları başlattı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapımına başlanan mesire alanını yerinde inceledi.

Aydın Germencik'te Külliye Projesi hayata geçirilecek!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediye binasının yeni yerine taşınmasının ardından 'Külliye Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi. Ümmet Akın, söz verdiği vaatlerden olan Külliye Projesini hayata geçireceğini söyledi.

Aydın Germencik'te külliye yapılacak!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediye binasının yeni yerine taşınmasının ardından ‘Külliye Projesi’ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

germencik üniversite projesi aydın Adnan Menderes Üniversitesi germencik Haberi

germencik üniversite projesi aydın Adnan Menderes Üniversitesi germencik


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Meslek Yüksek Okulu'nun iki yıl içinde Germencik'te açılacağını söyledi. ADÜ'nün bir kolunun ilçelerine açılması için yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirten Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediyenin eski kademe binası alanına üniversitenin inşa edileceğini kaydetti. En geç 2 yıl içinde Germencik'te üniversiteli öğrencilerin eğitim ve öğretime başlayacağını kaydeden Akın, "İlçemizde açılacak olan Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu belediyemizin eski kademe binası yerine inşa edilecek. Üniversitenin faaliyete geçmesi ilçemizin hem ekonomik hem de kültürel gelişimine katkı sağlayacak" dedi.


AKILLI KADEME BİNASI


Belediyeye akıllı bina formatıyla yeni kademe binası kazandıracaklarının da altını çizen Başkan Ümmet Akın, "17 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yeni kademe binası 200 araç kapasitesine sahip olacak. Bakım ve...