15 / 05 / 2024

Gersan Elektrik kazakistan

Gersan Elektrik kazakistan

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kazakistan'daki ofisini kapattı.

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Gersan Elektrik Rusya'da yeniden faaliyete başlayacak!

Gersan Elektrik Rusya'daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun durdurulan faaliyetlerinin mahkeme kararıyla yeniden başlayacağını duyurdu. Gersan R-Zao'nun faaliyetlerine Aralık ayında 60 gün süre ile ara verilmişti

Gersan Elektrik'in Rusya faaliyetleri durdu!

Gersan Elektrik Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun ticari faaliyetlerine, Rus yetkili kurum tarafından yapılan denetleme sonucu şirketin genel çevre düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

TKS Vinç, Kazakistan'daki vinç sayısını 10'a çıkaracak!

Vinçlerin güvenlik sistemlerinin elektronik ve elektrik kurulumunu yürüttüğü gibi, vinç tedariği de sağlayan Taha Kontrol Sistemleri (TKS) Vinç, Kazakistan'da şirket kurdu. Firmanın hedefi 10 vinç...

Gersan Elektrik sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı.

Gersan Elektrik kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Gersan Elektrik fiyat hareketlerini yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı!

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı. Fersan elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı.

Gersan Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Gersan Elektrik sorumluluk beyanı...

Gersan Elektrik geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Gersan Elektrik Tiacret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Tiacret ve Sanayi A.Ş. geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Gersan Elektrik Kazakistan'daki ofisini kapattı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kazakistan'daki ofisini kapattı.

Gersan Elektrik kazakistan Haberi

Gersan Elektrik kazakistan

Gersan Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


04.08.2014 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında;


1. Kazakistan Cumhuriyeti'ne bağlı Atyrau Şehrinde 27.05.2010 tarihinde açmış olduğumuz showroom ve ofisin, Kaliningrad'da açmış olduğumuz şirketimizin merkez üst seçilmesi ve satışlarımızın Kaliningrad'dan yapılması nedeniyle, Kazakistan ofis ve showroomumuzun  kapatılmasına,


2. Gerekli Özel Durum Açıklamasının yapılması ve gerekli mercilere bildirilmesine, 


karar...